Horoscop 05 februarie 2018 – Vărsătorii cheltuie o sumă mare de bani azi!

horoscop - banknote 15801 1280 1024x682

Horoscop 05 februarie 2018 – Vărsătorii cheltuie o sumă mare de bani azi! Astăzi, Raci se ceartă cu partenerul lor, Fecioarelor numai de muncă nu le arde azi, ele fiind într-o stare extrem de contemplativă iar Balanțele ar trebui să se folosească de vorba bună pentru a obține ceva.

Berbec
Ai mare grijă azi dacă eşti la volan sau dacă desfăşori orice altă activitate care presupune o concentrare maximă. Eşti incapabilă de aceste lucruri, eşti pe punctul de a-ţi pierde şi ultima brumă de atenţie, aşa că mai bine odihneşte-te!

Taur
Cu cât eşti mai serioasă azi, cu atât mai bine! Nu face glume cu nimeni, cu atât mai puţin cu şeful tău sau cu colegii. Atitudinea ta va fi întâmpinată cu reticenţă şi nimeni nu va găsi de cuviinţă să îţi imite entuziasmul.

Citește și: Horoscop special – de cine să te distanțezi în 2018, după zodie!

Gemeni
Una dintre cunoştinţele tale are azi o idee excelentă, pe care abia aşteaptă să o împărtăşească cu tine. Te roade un pic invidia, ceea ce te face să te simţi şi mai vinovată, însă nu ai de ce: vei vedea că succesul lui te va bucura şi pe tine.

Rac
Te cerţi cu partenerul tău azi, ceea ce îţi va umbri tot restul zilei. Prin urmare, ai o atitudine uşor agresivă şi cu ceilalţi, ceea ce va acutiza pe mai departe conflictele. Totul reintră în normal atunci când primeşti un telefon de la el în care îşi cere scuze.

Leu
Azi vei fi nevoită să faci munca şefului tău! Ceea ce te irită şi mai tare este că nu prea ai loc să execuţi sarcinile sale, deoarece colegii nu fac decât să îţi conteste autoritatea. Te vei stresa enorm şi vei avea câteva izbucniri de furie care nu îţi fac cinste.

Fecioară
Ai toată ziua o dispoziţie contemplativă şi abia reuşeşti să îţi faci treaba la muncă. Faci tot posibilul să treci prin activităţile de zi cu zi cu minimum de efort, şi abia spre final vei reuşi să faci ceva interesant: găseşti o călătorie în care te vei simţi minunat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - bell 2105157 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – cum stau zodiile cu norocul în 2018?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.