Horoscop 05 iulie 2018 – Fecioarele, vin banii la voi!

horoscop - horoscope 1505273 1280 1024x725

Horoscop 05 iulie 2018 – Fecioarele, vin banii la voi! Astăzi, Gemenii primesc un proiect important la muncă, care le va ocupa luni bune din timpul lor, Scorpionii fac o greșeală în relația care va putea duce chiar la ruptură iar Capricornii ar face bine să fie tandri și romantici, altfel partenerul și-ar putea găsi pe altcineva.

Berbec
Fii foarte atentă la proiectele care ți se oferă azi, deoarece unul dintre ele îți va trimite cariera pe o formidabilă pantă ascendentă. La prima vedere însă sarcina pe care o primești ți se pare banală și chiar ai tendința să renunți la ea sau să o dai la schimb cu altceva. Să nu cumva să comiți această greșeală, fiindcă te va îndepărta foarte tare de evoluția ta.

Taur
Dacă primești un dar care nu îți place, nu arăta celui care a fost suficient de drăguț încât să îți facă o asemenea surpriză că îl urăști. Nu spunem să te prefaci, dar nici nu e politicos să te comporți de parcă ai fi deranjată de el. Astrele îți atrag atenția asupra acestor lucruri deoarece sunt genul de greșeală pe care l-ai comite azi.

Citește și: Horoscop special – zodii căpoase, care cred că au mereu dreptate!

Gemeni
Azi primești un proiect la muncă la care vei munci enorm în următoarele luni. E posibil să uiți de viața ta socială, de familie și de iubit pentru a te asigura că îl vei duce la bun sfârșit. Nu te aștepta însă să primești o mare răsplată pentru el deoarece va fi vorba doar despre un simplu „mulțumesc”. Dacă vrei să sacrifici distracţia pentru muncă, fă-o fără să te gândești la recompense.

Rac
Te întristează faptul că o persoană apropiată uită de o aniversare importantă pentru tine. Poate fi vorba despre ziua ta de naștere sau de ziua în care ți-ai cunoscut iubirea, cert e că te deranjează foarte tare faptul că nu ești băgată în seamă. Nu înseamnă că dacă lumea a uitat să te felicite nimeni nu ține la tine.

Leu
Nu mai contenesc invitațiile pe care le primești azi! Toți vor să își petreacă seara cu tine, de la membri ai familiei la prieteni și la colegi de muncă. Însă admiratorii vor fi cei mai insistenți, fiindcă azi ești pur și simplu irezistibilă din punct de vedere amoros. Asaltată de atâtea propuneri, poate că cel mai bine ar fi să stai singură cu o carte.

Fecioară
Azi primești o propunere imbatabilă din punct de vedere financiar și profesional. Pare să fie întruchiparea a tot ce ți-ai dorit vreodată și acest lucru te umple de o nemăsurată fericire. Dar astrele consideră că ar trebui să te gândești bine înainte să accepți. E foarte probabil ca proiectul să ți se potrivească de minune, dar nu acum.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - face 2936245 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii de femei disperate după atenție!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.