Horoscop 05 iulie – Fecioarele, dezamăgite de cineva din familie

horoscop - femeietrista

Horoscop 05 iulie – Fecioarele, dezamăgite de cineva din familie. Astăzi, Berbecii au parte de o discuție serioasă în cuplu, despre fidelitate, Racii primesc o veste proastă iar Balanțele sunt în pragul depresiei.

Berbec
Se pun în balanţă fidelitatea şi loialitatea în cuplu, pentru că a venit vremea să purtaţi o discuţie faţă în faţă, cu maximă sinceritate, prin care să spuneţi fiecare ce e bine sau ce nu merge în relaţia voastră. Eşti un pic mai rezervat, de parcă l-ai bănui pe partener de gesturi incorecte, dar dacă ai analiza la rece situaţia, ţi-ai da seama că amândoi aveţi şi defecte şi calităţi în felul în care trataţi relaţia. Ce oferi, tot asta primeşti, deci fii cinstit dacă vrei acelaşi lucru.

Taur
Dacă te eliberezi azi de grija care te ţinea blocat de ceva vreme, dintr-o dată ţi se va părea că orizonturile sunt mult mai limpezi şi ştii mai bine ce ai de făcut. Atât timp cât nu scapi de acel hop care îţi taie elanul, orice efort este în zadar şi căile către etapele următoare sunt închise, ca atare fă un efort să scapi de acel aspect nedorit care te ţine pe loc. Mai întâi fă ordine în problemele stringente ca să te poţi concentra după aceea la ţelul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema într-o zi înapoi ca să o rezolvi şi pe ea.

Citește și: Horoscop special – Rac, zodia pe care te poți baza mereu!

Gemeni
Te apropii încet de finalul unei activităţi care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi eşti foarte mulţumit de tine însuţi. Ţi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că ai ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine stai un pic să savurezi reuşită înainte de a te apucă de altceva. E mai bine să te opreşti din avant, să te bucuri de nivelul pe care l-ai atins, şi, pornind de la reuşitele deja acumulate, să stabileşti noile ţeluri.

Rac
Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o uşoară tristeţe sau apatie, dar reuşeşti să îţi aduni repede forţele şi să te apuci de treabă pentru a depăşi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situaţii neplăcute se află un eşec, o greşeală sau o întâlnire care nu-ţi face nicio plăcere, ceva ce îţi strică ziua, dar norocul tău e o atitudine în general pozitivă ce te ajută să depăşeşti şi astfel de momente. Suferi o ora, două, dar îţi trece repede!

Leu
Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Photo credit: DeeAshley via Visual Hunt /  CC BY-NC

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - horseshoe lucky luck symbol fortune horse metal 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodii au noroc în iulie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.