Horoscop 05 septembrie – Balanțele au o părere proastă despre ele!

horoscop - libra

Horoscop 05 septembrie – Balanțele au o părere proastă despre ele! Astăzi, Taurii pot da peste oameni ce se vor dovedi influențe negative asupra lor, Fecioarele sunt deosebit de energice iar Capricornii se entuziasmează extrem de ușor.

Berbec
Azi nu te interesează decât pasiunile și hobby-urile tale, așa că îți petreci cea mai mare parte a timpului citind lucruri interesante despre ceea ce îți place. Partea cea mai bună este că, deși o faci și la muncă, nu observă nici șeful tău, ceea ce e cu siguranță un avantaj.

Taur
Ai mare grijă cu oamenii pe care îi întâlnești azi, deoarece se pot dovedi influențe negative în viața ta. Da, sunt îndrăzneți și curajoși și îți oferă impresia că pot face tot ceea ce ție nici nu îți trece prin cap, dar asta nu e neapărat un lucru bun. E posibil să suferi.

Gemeni
Azi te întrebi, și pe bună dreptate, dacă să spui adevărul sau mai bine o minciună. Dacă vei fi sinceră e posibil să rănești profund pe cineva apropiat, dar nici să minți nu e mai bine, crede-ne. Fă-o doar dacă ești sigură că nu vei fi prinsă niciodată și nu vei conduce la mai multă suferință.

Citește și: Horoscop special – ce personaj din Game of Thrones ești, după zodie!

Rac
Tu ești genul de persoană care ar face orice pentru cei la care ține, un lucru care e cu adevărat minunat! Problema este că în același timp riști ca ei să se joace cu tine sau să profite de pe urma ta, ceea ce nu e deloc plăcut. Gândește-te foarte bine pentru cine ajungi să te sacrifici azi.

Leu
Tu ai o fire intensă, una care se poate dovedi chiar mult prea pasională azi. Nu e rău să simți atât de profund ca tine, dar se poate dovedi problematic în momentul în care acest lucru îți pune relațiile în pericol. Mai bine ai face ceva despre care știi că te relaxează și ai scăpa de aceste influențe.

Fecioară
Azi ești extrem de energică, așa că e cazul să faci ceva și pentru mintea ta, ca să se simtă la fel de stimulată precum corpul. Citește o carte care se află pe noptiera ta de multă vreme, încearcă Sudoku, sau, de ce nu, compune ceva! Vei vedea cât de bine te vei simți după!

Sursă foto: astrologyk.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - beautiful woman in red wallpap 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodie nu va înșela niciodată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.