Horoscop 06 aprilie – Fecioarele, oala sub presiune care dă în clocot

horoscop - b073a0a88eed8cf1d269959060212d18 1024x640

Horoscop 06 aprilie – Fecioarele, oala sub presiune care dă în clocot Astăzi, Taurii sunt copleșiți de o situație mult prea grea pentru puterile lor, Racii sunt iritați de ritmul infernal în care se desfășoară unele lucruri, iar Capricornii sunt într-un anturaj constructiv, unde dau randament.

Berbec

Se deschide o perspectiva nouă în faţă ochilor tăi, dar nu te poţi concentra asupra ei cât timp eşti prins în alte probleme. Merită te dedici acestei noi direcţii, atare e convenabil renunţi la ceea ce făceai, -i pui punct aici, te poţi elibera de orice sarcina care te-ar putea ţine pe loc. Numai de curajul şi voinţă ta proprie depinde felul în care închizi capitolul din trecut, mai apoi ţi canalizezi timpul, energia şi atenţia spre nouă ta cale, deci greul e acum, când a venit momentul spui punct… şi de la capăt, dar în altă direcţie!

Taur

Eşti copleşit de o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi tot încerci te descurci de unul singur. Ce uşor ar fi dacă ţiai lua inima în dinţi şi ai cere ajutorul! Există suficiente persoane în jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupă, care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut, dar nu prea vrei ţi recunoşti limitele sau slăbiciunile nu laşi o impresie proastă asupra ta. Nu ai de unde le ştii pe toate, deci lasă jenă la o parteşi cheamă alături de ţine pe cel care te poate scoate foarte uşor din acest impas. Sigur ai un prieten adevărat aproape gata participe trup şi suflet la problema ta!

Citește și: Horoscop special – cum va fi bătrânețea ta în funcție de zodie

Gemeni

Treci şi tu cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău! E normal toată lumea se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu eşti sigur pe direcţia în care mergi, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc aproape de ţine. Eşti nevoit suporţi această situaţie, pentru o vreme, conştient înainte de clarificarea unei situaţii, întotdeauna se agită spiritele, iar tu eşti acum în miezul acestei tensiuni. Nu mai e mult şi se va linişti atmosfera, dar până atunci mai există câteva momente de tensiune maximă, greu de tolerat.

Rac

Nu eşti lăsat analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care te irită. Eşti obligat iei decizii rapide, găseşti soluţii imediate, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare fii sigur nu ai scăpat nimic din vedere. Nu dai randament dacă eşti presat de termene limita sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie te organizezi şi faci puţină ordine în minte faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie fii spontan şi rapid înreacţii, fără iei vreun răgaz de gândire.

Sursă foto: pinterest.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodii ce vor avea un destin blestemat 650 433 150x150Citește și: Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.