Horoscop 06 august 2018 – Gemenii, dificultăți financiare!

horoscop - arm wrestling 567950 960 720

Horoscop 06 august 2018 – Gemenii, dificultăți financiare! Astăzi, Berbecii eșuează într-un proiect de la muncă, împărțind vina cu un coleg, Fecioarelor li se pregătește o schimbare majoră din punct de vedere profesional iar Vărsătorii ar trebui să mai experimenteze și ei sentimentul recunoștinței.

Berbec
Un proiect comun pe care îl ai alături de colegul tău de muncă se va solda azi cu un rezultat dezastruos pentru ambii dintre voi. Problema e că niciunul dintre voi nu vrea să ajungă la un compromis şi ambii vă apăraţi ideile cu obstinaţie. Dacă nu reuşiţi să vă reveniţi, e destul de probabil să nu mai puteţi lucra niciodată împreună.

Taur
Nu vrei să asculţi azi de sfatul bun pe care ţi-l oferă o persoană apropiată şi din această cauză astrele consideră că vei avea foarte mult de suferit. Fie că e vorba despre o indicaţie profesională sau personală, fii cât se poate de atentă şi încrede-te în ceea ce îţi spune respectiva persoană. Dacă nu, eşti foarte aproape de un dezastru.

Gemeni
Azi rişti să întâmpini nişte dificultăţi financiare. Nu ţi-ai organizat foarte bine resursele şi descoperi că eşti în situaţia de a te împrumuta sau de a nu fi capabilă să îţi mai satisfaci nici măcar nevoile primare. Nu ar strica să arunci o privire asupra unor eventuale joburi part time, mai ales că nişte bani în plus nu vor fi niciodată de aruncat.

Citește și: Horoscop special – Cele mai orgolioase femei ale zodiacului!

Rac
E cel mai bun moment pentru a pune capăt unei poveşti de dragoste care te secătuia de energie. Nu mai e cazul să accepţi să fii tratată aşa cum nu meriţi sau să suferi din cauza unor om care îţi e inferior. Sfârşeşte relaţia care te consumă atât de tare; chiar dacă îţi va fi greu să îţi revii, o vei face, în cele din urmă.

Leu
Nu încerca să depui eforturi colosale azi pentru a evolua pe plan profesional, deoarece astrele consideră că totul va fi în zadar. Nu acelaşi lucru poate fi spus despre planuri şi despre identificarea unor potenţiali aliaţi sau parteneri: azi în drumul tău se abate o persoană care te va ajuta mult şi pe care e neapărat necesar să o descoperi.

Fecioară
Viaţa ta continuă să fie agitată, dar acest lucru nu ar trebui să te sperie, ba dimpotrivă. Ţi se pregăteşte o schimbare majoră, cel mai probabil pe plan profesional. Dacă ţi se oferă azi un job nou, nu ezita să îl accepţi, oricât de puţine şanse ar părea că presupune pentru tine: astrele consideră că de aici se vor naşte o mulţime de oportunităţi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe  Divahair.ro

horoscop - dress 2542264 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – cum scoți o zodie din minți?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.