Horoscop 06 iulie – Capricornii, grijă la agresivitatea verbală

horoscop - zodiac tones capricorn tin of 4 guitar picks 2 2367 p 1

Horoscop 06 iulie – Capricornii, grijă la agresivitatea verbală. Astăzi, Taurii sunt în fața unei schimbări care le va da viața peste cap, Leilor nu prea le place ziua de azi iar Fecioarele, orice ar face, nu reușesc să scape de scandal cu unele persoane din jur.

Berbec

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că odihna te plictiseşte, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, muncă!

Taur

Gata, ai decis că de cum înainte să schimbi macazul şi să nu mai faci ceea ce făceai înainte. Eşti în faţa unei mari transformări ce îţi poate afecta existenţa, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viaţă, modul de a te comporta faţă de o anumită persoană. Consideri că nu mai poţi continuă pe aceeaşi linie ca înainte, că trebuie să rupi pisica, şi de azi încolo vei fi complet diferit. Ai mari speranţe că ai făcut schimbarea cea mai bună pentru tine!

Citește și: Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta

Gemeni

Tot ce faci azi parcă merge pe dos încât e mai bine să le laşi pe altădată. Apar mici obstacole în orice activitate, de la cele mai neînsemnate până la cele mai importante, de parcă ai fi total neîndemânatic sau împrăştiat. Nu te poţi concentra la nimic eficient dar nici să stai degeaba nu poţi, ca atare te apuci de o treabă, dar care nu are efectele dorite. Întârzierile, refuzurile, micile defecţiuni apar la tot pasul, încât vei spune că e o zi ratată. Nu insista dacă vezi că nu-ţi iese…

Rac

Numai prudenţa te poate salva de un risc care apare azi în calea ta ambalat într-o formă atrăgătoare. Totuşi, intuiţia ta nu greşeşte şi simte de la o poştă că, în spatele acestei măşti, se poate află un pericol imens. Nu te laşi păcălit de aparenţe şi tocmai pentru că nu dai curs atracţiei pe care o simţi la prima vedere, vei scapă fără urmări nedorite. Vei descoperi, după aceea, ce se ascundea în spatele acestui moment critic şi te vei felicita că ai rezistat isiptei, spunând nu!

Leu

Nu prea îţi place atmosfera acestei zile, ceva lipseşte pentru a te relaxa sau a te odihni mai mult. Apar veşti neplăcute sau situaţii neaşteptate care îţi strică toată bucuria. Ai ceva probleme cu părinţii sau, când îţi faci calcule în legătură cu bugetul familiei, ajungi la concluzii de-a dreptul îngrijorătoare. Discuţi cu partenerul despre viitoarele voastre cheltuieli şi îţi dai seama că nu vei face faţă tuturor facturilor şi datoriilor fără a lua de pe acum unele măsuri mai drastice de economisire.

Sursă foto: timber-tones.com

Citește continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - londra 150x150Citește și: Horoscop special – locul unde vei întâlni marea dragoste, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.