Horoscop 06 iunie – Balanțele, gata cu sacrificatul pentru alții!

horoscop - stars in night sky admired by tourist on rock

Horoscop 06 iunie – Balanțele, gata cu sacrificatul pentru alții! Astăzi, Fecioarele primesc vești bune, Scorpionii riscă sancțiuni de la superiori iar Vărsătorii primesc o veste importantă.

Berbec
Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

Taur
Dacă un plan de la care aveai mari speranţe nu-şi arată efectele visate, ar fi bine să renunţi, cel puţin o vreme, la el şi să canalizezi energia pe care o deţii spre altceva, mult mai interesant. E un moment în care pot merge strună unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te crampona de cel care nu vrea să evolueze orice i-ai face. Apleacă-te imediat asupra altei idei care va creşte sub ochii tăi şi te va stimula spre noi şi noi etape. Dacă o uşa este închisă, caută imediat fereastra care te trimite spre ceva şi mai interesant. Nu accepta un nu drept răspuns, ci ia singur taurul de coarne.

Citește și: Horoscop special – cum șofezi, în funcție de zodie

Gemeni
Eşti implicat într-o acţiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie şi concentrare, dar deşi sursa de efort eşti tu, capul acestei acţiuni trebuie să fie altcineva. Tu nu eşti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, aşteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit. Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui şef a căruia valoare o recunoşti, dar nu la fel de simplu ţi-ar fi să asculţi de un lider de faţadă.

Rac
Lasă tot ce ai clădit până acum, undeva în urmă, în amintirile tale. Reuşitele vechi sunt fundamentul pe care te vei putea baza de acum înainte, dar acum ţi se cere un salt mai mare spre viitor. A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost şi ce ai devenit, sigur e un motiv de mândrie şi satisfacţie, dar de dată aceasta trecutul nu trebuie să fie sensul care te tot trage înapoi, ci scânteia care te propulsează spre ceva şi mai bun! De acolo, din trecut, vine motivaţia spre un mare succes care te poate trimite direct la ţelul tău cel mare. Dacă ai reuşit ceva minunat odinioară, poţi şi acum, dar de data această poate fi o evoluţie mult mai bună, pentru că între timp ai mai acumulat experienţă.

Leu
Ai mare noroc de prietenul care îţi stă astăzi alături, pentru că el chiar pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat. Îţi dă sfaturi excelente, din experienţă proprie, deja verificate, cu şanse maxime de succes, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, pentru că deţine nişte calităţi care ţie îţi lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitivă, deci ai numai de câştigat dacă trece de partea ta. Faceţi echipa bună, dar îi recunoşti, cumva, superioritatea.

Citește continuarea pe Huff.ro

Photo via VisualHunt.com

horoscop - Horoscop Cat de rea esti in functie de zodie e1433430039464 150x150Citește și: Horoscop special – topul răutăților despre fiecare zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.