Horoscop 06 martie 2018 – Taurii, la un pas de depresie!

horoscop - woman 3092412 960 720

Horoscop 06 martie 2018 – Taurii, la un pas de depresie! Astăzi, Leii au parte de o negociere care se va dovedi extrem de importantă pentru cariera lor, Fecioarele se lasă seduse azi iar Capricornii au parte de surprize din partea iubitului/iubitei.

Berbec
Azi trebuie să găseşti un cadou pentru o femeie importantă din viaţa ta. Ai mare grijă ce alegere faci, deoarece gestul tău va avea o semnificaţie profundă, extrem de importantă. Cu cât eşti mai atentă, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Taur
Azi ai o combinaţie de stări care te duc foarte aproape de depresie. Eşti stresată, obosită şi nervoasă, aşa că ajungi aproape de despărţirea de iubit. Mai bine ai sta singură, cu gândurile tale, şi poţi găsi răspunsul la o întrebare specială.

Citește și: Horoscop special – ce prințesă Disney ești, după zodie!

Gemeni
Nu te simţi prea bine azi, dar te încăpăţânezi să mergi la muncă şi să faci tot ceea ce trebuie. Chiar dacă te vei minţi pe tot parcursul zilei că poţi face mai mult, nu vei ajunge decât să te îmbolnăveşti mai tare, şi chiar să ajungi în concediu medical.

Rac
Ai de terminat un proiect azi, de care te ocupi de o bună perioadă de timp. Eşti foarte mândră de tine şi abia aştepţi să auzi părerea şefului tău, dar acesta nu va fi deloc impresionat, ba dimpotrivă. Şi vei fi nevoită să dai explicaţii.

Leu
Ai un interviu azi sau o negociere care se poate dovedi extrem de importantă pentru viitorul tău, aşa că ţine cont de acest lucru. Nu renunţa la nimic din ceea ce e esenţial pentru tine şi luptă, pentru că vei obţine multe lucruri la care nu te-ai fi aşteptat.

Fecioară
Un tip cu totul special încearcă să te seducă azi, iar tu nu te laşi deloc. Însă, la un moment dat, după numeroase tentative, reuşeşte să te convingă şi ajungi chiar să fii încântată de el. Însă nu crede chiar tot ce îţi spune, deoarece nu e totul adevărat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - clown 3190365 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodie va avea o primăvară de coșmar?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.