Horoscop 06 septembrie – Capricornii se simt singuri!

horoscop - alone

Horoscop 06 septembrie – Capricornii se simt singuri! Astăzi, Taurii fac pace în relație, Racilor le merge bine pe plan profesional iar Fecioarele sunt lingușite azi.

Berbec
În sfârșit, o zi foarte bună pentru tine! Ești plină de entuziasm și de pasiune și luminezi viața celor din jur. Luna în Pești te ajută foarte mult și trebuie să recunoști că te completează. Partea și mai bună e că cei pe care îi iubești îți sunt alături, completând peisajul unei zile perfecte.

Taur
În sfârșit, acea dispută romantică pe care deja nu o mai suportai se încheie. Trebuie să îi mulțumești lui Marte care se mută din Casa Familiei în cazul tău, așa că vei face pace cu cel pe care îl iubești. Totuși, ar trebui să reții și o lecție de aici, ca să te asiguri că nu se va întâmpla la fel pe viitor.

Gemeni
Ai constatat recent că, ori prietenii tăi nu mai sunt așa distractivi cum obișnuiau, ori tu ești cea care s-a distanțat de ei. Profită de contextul plin de emoție al zilei de azi ca să îți faci prieteni noi și să te apropii de persoane care îți vor putea oferi mai multe satisfacții pe viitor.

Citește și: Horoscop special – cum va fi septembrie pentru zodia ta?

Rac
Azi totul merge de minune pe plan profesional, dar nu același lucru poate fi afirmat și despre relația ta. Din păcate, ori tu nu îți găsești cuvintele cu care să explici ceva celui pe care îl iubești, ori el s-a distanțat complet de tine sau nu te mai iubește. Ne pare rău!

Leu
Nu știm ce se întâmplă azi cu tine, dar ajungi să fii cel mai aspru critic al tău! Chiar crezi că trebuie să îți adresezi cuvinte atât de dure; ce ai făcut ca să meriți asta? Ți se pare că nu ești demnă de nimic și nici capabilă de vreun lucru bun: chiar crezi cu adevărat asta?

Fecioară
Ai grijă azi, deoarece oamenii au tendința de a te linguși! Cineva vrea ceva de la tine și și-o dorește cu atât de multă intensitate încât e capabil să recurgă la astfel de arme josnice. Folosește-ți intuiţia amplificată de Luna în Pești și demască acel om! Ești în stare!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - relax 150x150Citește și: Horoscop special – Cum te relaxezi, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.