Horoscop 07 august – Fecioarele strălucesc azi!

horoscop - woman 591576 960 720

Horoscop 07 august – Fecioarele strălucesc azi! Astăzi, Taurii sunt foarte stresați, Racii sunt neîncrezători iar Leii au o zi energică.

Berbec
Știm că ești un semn de foc, dar chiar trebuie să cazi pradă intensității de azi? E una dintre zilele în care totul este trăit la intensitate maximă, ceea ce le va ajuta pe semnele mai timide, dar nu și pe cele care sunt deja focoase, precum tine. Liniștește-te puțin, citește o carte, bea o limonadă!

Taur
Ai mare grijă azi, fiindcă este posibil să simți un nivel destul de ridicat de stres. Problema este că Eclipsa din Vărsător se află în contradicție totală cu semnul tău, ceea ce îți poate pune destul de multe probleme. Simți dorința intensă de a face foarte multe lucruri, de a te autodepăși!

Gemeni
Ai toate motivele să fii mândră de tine azi, fiindcă ești cea care va stimula o schimbare foarte importantă în viața cuiva apropiat. Inspiri persoana respectivă să depășească o situație extrem de dificilă din viața sa, grație exemplului potrivit pe care i-l oferi.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna august

Rac
Azi începi să fii din nou cuprinsă de îndoieli în ceea ce privește oamenii din jurul tău. Oare iubitul tău chiar te iubește cu adevărat, sau prietenul acela care îți tot oferă sfaturi îți vrea cu adevărat binele? Întreabă, chestionează, află adevărul, dar nu suferi din cauza unor lucruri care nici măcar nu sunt demonstrate.

Leu
Ziua de azi va fi din nou una plină de energie pentru tine, dar vei fi înconjurată în același timp de emoții negative, de bârfe sau de confuzii. Dar sfatul astrelor este să te îndepărtezi pe cât posibil de ele, fiindcă azi ai posibilitatea de a-ți schimba cu totul viața și de a merge pe un drum al stelelor.

Fecioară
Ești conectată azi nu doar la energiile intense ale Universului, dar ai și toată puterea ta interioară, așa că este cazul să strălucești. Îți vei vedea îndeplinit un vis pe care ți-l doreai de mult devenit realitate! Nici ție nu îți vine să crezi, pentru că nu mai aveai speranța de a-l vedea cu ochii!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - together couple duo 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.