Horoscop 07 februarie – Balanțele, dominate azi de un bărbat puternic!

horoscop - domination 1024x682

Horoscop 07 februarie – Balanțele, dominate azi de un bărbat puternic! Astăzi, Gemenii sunt mai degrabă superficiali azi, Scorpionii încep să sufere tot mai mult din dragoste iar Capricornii nu rezistă deloc tentațiilor.

Berbec
Te întâlneşti azi cu o colegă sau cu o prietenă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme şi cu care abia aşteptai să reiei legătura. Vă veţi înţelege extrem de bine şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp una în compania celeilalte. Îmbracă-te bine!

Taur
Îţi risipeşti azi toată energia pentru a ajuta o persoană care nu numai că nu se dovedeşte deloc recunoscătoare, dar nu te va trata deloc la fel atunci când tu vei avea nevoie de susţinere. Mai mult, ai grijă, deoarece se pare că poţi intra şi în bucluc din cauza sa.

Citește și: Horoscop special – zodii care se urăsc peste măsură!

Gemeni
Ai o viziune mai degrabă superficială azi. Nu te gândeşti prea mult la sentimente sau la fericire, ci mai degrabă la confortul şi la plăcerile tale. Consecinţa e că te implici într-o relaţie cu cineva pentru care eşti doar un accesoriu de lux şi care te va face să suferi.

Rac
Ai motive de bucurie. Una dintre rudele la care ţii cel mai mult te va face azi extrem de mândră. Poate că devine celebră sau ocupă o poziţie foarte înaltă într-o companie faimoasă, cert este că îţi va pricinui numai sentimente pozitive.

Leu
Începem prin a-ţi spune că nicio aşteptare pe care o ai de la ziua de azi nu va fi transformată în realitate. Din păcate, azi îţi este recomandat să ai răbdare şi să iei în calcul ce e mai rău. Ceea ce nu înseamnă că nu se vor ivi şi surprize plăcute, dacă ai atitudinea corectă.

Fecioară
Te apropii azi foarte mult de unul dintre colegii de muncă, cu care vei descoperi că ai idealuri comune. Eşti şi mai surprinsă atunci când afli că te place de multă vreme şi eşti gata să renunţi la o relaţie frumoasă pentru el. Nu e un lucru bun!

Continuare horoscop pe Divahair.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - saturn 1078095 1280 90x90Citește și:  Horoscop special – Saturn în Capricorn, 2 ani în care trebuie să construim!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.