Horoscop 07 iulie – Capricornii sunt în pragul depresiei

horoscop - woman desperate sad tears cry depression mourning

Horoscop 07 iulie – Capricornii sunt în pragul depresiei. Astăzi, Berbecii sunt nemulțumiți de cum decurg lucrurile într-un  proiect, Leii sunt toată ziua un zâmbet iar Scorpionii trebuie să scape de starea de comoditate în care au intrat.

Berbec

Nu eşti mulţumit de nivelul la care s-a ajuns într-o activitate în care ai depus mari eforturi. Simţi că se putea şi mai bine, şi dacă mai apar şi critici de la cei din jur, eşti tentat să reacţionezi ciudat: ori prin dispute aprinse, ori prin renunţare. Înainte de a riposta, stai puţin şi chibzuieste dacă nu cumva au dreptate şi să pui în practică sfaturile lor, chiar dacă vin către tine într-o formă ceva mai agresivă. Unii nu ştiu să-ţi spună că greşeşti cu diplomaţie, ci ridică tonul, dar în felul lor au dreptate. Ascultă-i şi nu le respinge părerile!

Taur

Numai datorită prudenţei tale proverbiale poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţă haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap. Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Citește și: Horoscop special – ce zodii au noroc în iulie

Gemeni

Eşti cam ranchiunos deşi nu e deloc genul tău să porţi pică pe cineva care ţi-a făcut cândva o nedreptate, dar nu poţi uita încă felul în care te-a tratat. Ai impresia că la baza judecăţii sale s-a aflat invidia acestuia pe reuşitele tale, dar înainte de a lua măsuri împotriva lui, încearcă să foloseşti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul şi nicidecum ura nu sunt soluţiile rezolvării acestei dispute, ci stai un pic şi gândeşte-te ce l-a putut determina pe acesta să te critice atât de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Rac

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

Leu

Ai un zâmbet sincer pe chip şi reuşeşti să-l păstrezi pe chip toată ziua! Nimic nu e mai plăcut pentru tine, azi, decât să socializezi, să stai de vorba, să pierzi ore în şir la telefon cu prietenii. Nu sta în casă, chiar dacă vor fi tentaţii multe, ci ieşi în locuri unde te poţi bucura, pe de o parte, de natură, de cer, de soare, şi, pe de altă parte, de amici, de copii, de conversaţii animate. Întâlnirile de familie pot continua şi azi şi pot fi o sursă de informaţii plăcute, de veşti bune, de planuri comune la care va veţi aduce cu toţii contribuţia.

Photo via Visualhunt.com

Continuarea horoscop pe Huff.ro

horoscop - black and white image of seductive woman 150x150Citește și: Horoscop special – Ce zodii cad în ispită în această vară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.