Horoscop 07 martie 2018 – Capricornii enervează pe toți!

horoscop - cat 1370024 960 720

Horoscop 07 martie 2018 – Capricornii enervează pe toți! Astăzi, Taurii nu sunt lăsați în pace de șefi toată ziua, Balanțele ar trebui să evite conflictele la muncă iar Vărsătorii sunt suspicioși cu toată lumea.

Berbec
Azi te simţi de parcă ai fi atins fericirea supremă! Nimic nu îţi umbreşte starea de spirit şi chiar nu există ceva ce să se întâmple şi să îţi scadă veselia. Nu ştii ce anume ţi-a cauzat aceste sentimente, dar simţi că vine ceva bun.

Taur
Toată lumea are să îţi ceară ceva azi, ceea ce ajunge să te scoată din sărite la un moment dat! Şeful nu te lasă în pace cât e ziua de lungă, iar ajunsă acasă vei fi pusă de ai tăi să te ocupi de organizarea unui eveniment. Nu mai suporţi!

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna martie!

Gemeni
Eşti acuzată azi pe nedrept de o persoană care chiar se pricepe foarte bine la vorbe, deoarece te face să te simţi extrem de vinovată. Atât de bine te manipulează, încât la un moment dat ai şi tu impresia că eşti cea care e responsabilă. Revino-ţi!

Rac
Decizi azi să îţi schimbi look-ul, şi eşti atât de hotărâtă, încât nici măcar nu mai ţii cont de ceea ce spun cei din jur sau stilistul tău. Gândeşte-te mai bine sau măcar mai amână pentru o zi, deoarece astrele consideră că nu vei fi deloc mulţumită.

Leu
Simţi nevoia azi să stai la locul tău! Nu ai niciun impuls de a te remarca aşa cum o faci de obicei, deşi la un moment dat îţi va fi dor să fii în centrul atenţiei. Cu toate acestea, astrele îţi aplaudă iniţiativa, considerând că astfel scapi de multe nenorociri.

Fecioară
Azi ţi-ar fi plăcut să îţi petreci ziua alături de jumătatea ta şi de aceea v-aţi făcut amândoi planuri în acest sens. Însă intervine o persoană care nu vă place niciunuia dintre voi, dar de care nu puteţi scăpa. Vă enervaţi foarte tare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - baby 2604853 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.