Horoscop 07 septembrie – Peștii își cer scuze pentru o greșeală!

horoscop - fish 2686842 960 720

Horoscop 07 septembrie – Peștii își cer scuze pentru o greșeală! Astăzi, Racii sunt insistenți și dau iama în viața celorlalți, Fecioarele nu sunt atente la nemulțumirile partenerului iar Scorpionii sunt doborâți de oboseală.

Berbec
Azi Luna se află în semnul tău, dar ar trebui să fie un indice al faptului că trebuie să îți mai schimbi puțin comportamentul. Nu e cazul să te arunci cu capul înainte, așa cum faci de obicei: profită de aceste momente mai degrabă pentru un strop de introspecție; gândește-te la ce ai realizat până acum și ce te mai așteaptă.

Taur
Relațiile pot fi un pic dificile azi, așa că nu le forța! Luna în Berbec te va determina să fii mai sinceră și mai tăioasă decât de obicei, așa că, dacă nu ai nimic bun de spus despre cineva, mai bine rezumă-te să nu mai zici nimic: așa e cel mai bine, crede-ne!

Gemeni
Este minunat să fii altruistă și să îi ajuți pe ceilalți, una dintre cele mai bune calități umane, dar nu înseamnă că e cazul să te sacrifici sau să pui interesele celorlalți înaintea alor tale. Așa nu vei ajunge să fii fericită, este părerea astrelor, doar te vei simți frustrată.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu te iartă dacă le-ai greșit!

Rac
Ai grijă, pentru că entuziasmul pe care ți-l aduce în plus Luna în Berbec nu te va ajuta prea tare. Dimpotrivă, ai tendința de a fi prea insistentă și de a da pur și simplu iama în viața celorlalți, fără să mai ții cont de faptul că pe ei îi deranjează. Menține-ți totuși limitele!

Leu
Ai mare grijă cu tendința de a exagera, care e prezentă cu precădere în prima parte a zilei. Te enervează sau te irită cineva apropiat, așa că îi arunci în față cuvinte grele, pe care nici tu nu le crezi cu adevărat. Faci asta des, iar apoi îți pare rău, dar te-ai gândit vreodată că ar putea fi ultima dată?

Fecioară
Cineva încearcă să îți spună cu subtilitate că îl deranjează ceva la tine, dar tu ești prea prinsă în propriile probleme pentru a-l asculta. Problema e că e foarte probabil să nu se mai repete și să ajungă la concluzia că, dacă ție nu îți pasă, el de ce s-ar da peste cap pentru tine?

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - lunaplinainpesti 150x150Citește și: Horoscop special – Luna plină în Pești vine cu dezamăgiri!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.