Horoscop 08 august 2018 – Capricornii primesc vești bune!

horoscop - tenby 3507722 960 720

Horoscop 08 august 2018 – Capricornii primesc vești bune! Astăzi, Taurii au probleme la muncă din cauza unui coleg care le vânează poziția, Leii ar face bine să nu renunțe la un gadget ce pare stricat, o mică reparație și va fi ca nou iar Vărsătorii se pregătesc să plece într-o călătorie.

Berbec
Ai toate motivele să te simţi inspirată de ziua de azi! Norocul e de partea ta şi e genul acela de zi în care totul merge strună, în care toate se împlinesc în mod magic, de parcă cineva de sus ar veghea asupra ta. Noi suntem convinse că aşa e: azi eşti ţinută în braţe de toate forţele Universului.

Taur
Apără-ţi azi cu îndârjire toate talentele, deoarece, dacă tu nu o faci, nimeni nu le va observa. Mai grav e că unul dintre colegii tăi îşi doreşte poziţia ta şi sunt şanse foarte mari să o şi obţină, dacă nu eşti atentă. Oferă-i şefului tău impresia că eşti de neînlocuit şi îţi vei păstra jobul în siguranţă deplină.

Citește și: Horoscop special – ce cumpene îți rezervă luna august!

Gemeni
Tot ce ai pierdut în chip nefericit se va întoarce la tine azi! E valabil pentru obiecte, pe care le găseşti în chip miraculos, dar şi pentru oameni. Nu e deloc exclus ca fostul tău iubit să se reîntoarcă la tine plin de regrete, rugându-te să fii bună şi să îi mai acorzi o şansă! Vor ieşi numai lucruri bune de aici!

Rac
Te muncesc gânduri întunecate azi, deşi nu ar trebui, dat fiind faptul că totul e bine azi în viaţa ta. Însă dintr-odată te simţi pe buza prăpastiei, aproape de depresie. Din fericire, ai un prieten foarte înţelept în apropiere, care te poate salva de această stare cu cuvintele potrivite; trebuie doar să îl găseşti.

Leu
Dacă ţi s-a stricat un obiect, nu renunţa la el! Ziua de 8 august poate aduce la viaţă chiar gadgeturi care nu mai funcţionează de multă vreme, trebuie doar să depui efortul de a le duce la reparat. Astrele consideră că, deşi nu vor merge brici din prima, sunt şanse extrem de mari să te servească din nou.

Fecioară
Ziua de 8 august e încărcată de spiritualitate, iar pe tine te va ajuta să atingi pacea de care ai nevoie. Ar fi ideal să stai acasă, să citeşti o carte aparţinând literaturii motivaţionale sau să meditezi, alinând toate rănile sinelui tău. Profită de această conjunctură astrală, pentru că în curând lucrurile vor deveni mai tensionate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - banana sun hed 2017 90x90Citeste si: Horoscop special – eclipsa de Soare din august și zodiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.