Horoscop 08 iunie – Balanțele rănesc oameni nevinovați

horoscop - balance 7

Horoscop 08 iunie – Balanțele rănesc oameni nevinovați. Astăzi, Gemenii rezolvă niște probleme în cuplu, Fecioarele descoperă că au prieteni pe care să se bazeze iar Capricornii sunt învăluiți de iubire.

Berbec
Ceva din interiorul tău îţi spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârţâie. E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îţi va fi lumea mai dragă. Nu ceilalţi sunt cei care îţi oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiţia ta, mult mai limpede şi mai ascuţită, dar şi mult mai tranşantă. Ea îţi zice: opreşte-te, cei din jur îţi spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepţi, dar de data această vocea interioară e mai sonoră şi are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

Taur
Dacă se adună la un loc mai multe energii, şi rezultatele vor apărea mai repede! Nu încerca să le faci singur pe toate, pentru că cele mai bune rezultate apar din acele activităţi în care ştii să colaborezi eficient cu ceilalţi. Atragi alături de tine câţiva colegi cu interese similare, care gândesc ca tine şi muncesc la fel ca tine, şi această atmosferă este perfectă pentru a ajunge la roade de care vă veţi bucura cu toţii. Cea mai mare satisfacţie a ta e să întâlneşti acele persoane care pot contribui la proiectele tale, dar nu poţi doar să profiţi de ajutorul lor, ci, să conlucraţi echitabil, iar, la final, tot împreună să sărbătoriţi reuşita.

Citește și: Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul

Gemeni
Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi în cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevăruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine să vă recunoaşteţi fiecare greşeală şi să luaţi măsurile necesare pentru a restabili ordinea justă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, adevărul tot iese la iveală. Nu puteţi trăi mai departe în minciună sau în amăgire, ci mai bine spuneţi lucrurilor pe nume şi echilibraţi bălanţa în relaţia voastră.

Rac
Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aştepţi să ţi se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emoţii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implică-te mai mult, şi cel drag oferă multe dar totodată pretinde şi de la tine să oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-te doar de darurile sale, nici egoist, aşteptând să fii doar tu onorat, răsfăţat, luat în seamă. Ceea ce îţi place ţie îi place şi celuilalt, că atare participă şi tu cu aceleaşi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer şi schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primeşti – dăruieşti, dar şi invers!

Leu
Nu eşti în cea mai bună formă emoţională încât tot ce ţi-ai dori azi, e să fii lăsat în pace cu gândurile tale. Preferi singurătate, iar cei care ţin la tine îţi vor respecta dorinţa de izolare chiar dacă nu o înţeleg. În liniştea lăsată, obţii starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre gânduri şi sentimente. Simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, de aceea cauţi un loc doar al tău departe de lumea dezlănţuită în care să te reculegi şi să acorzi mai multă atenţie propriului eu.

Photo credit: hans s via Visualhunt /  CC BY-ND

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - young blond hair friendship 150x150Citește și: Horoscop special – cei mai buni prieteni ai zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.