Horoscop 08 mai 2018 – Fecioarele, mințite de iubit!

horoscop - sign of virgo1

Horoscop 08 mai 2018 – Fecioarele, mințite de iubit! Astăzi, Taurilor le place de cineva, dar sunt ignorați, Săgetătorii au parte de o schimbare importantă la muncă iar Peștii trebuie s aibă grijă azi cu automobilele.

Berbec
Dacă simți că ai făcut o greșeală, cel mai bine ar fi să o recunoști! Nu te mai gândi la faptul că mândria ta are de suferit sau că și persoana respectivă a comis greșeli în trecut, pentru că nu asta e important acum. Dacă nu îți ceri scuze cât mai repede, e posibil să compromiți pentru totdeauna relația respectivă.

Taur
Îți place mult de o persoană și te deranjează destul de tare faptul că el nu te observă deloc. Nu te simți nevoită să te schimbi doar pentru ca respectiva persoană să vadă cât de minunată ești, deoarece ar trebui deja să realizeze acest lucru. Ești caldă, plină de sensibilitate și de inteligență, așa că e pierderea lui.

Citește și: Horoscop special – Soarele și Neptun în sextil, relațiile afectate!

Gemeni
Te simți extrem de bine în legătura romantică pe care o ai acum, dar astrele consideră că e mai degrabă vorba despre un flirt decât de o relație în adevăratul sens al cuvântului. Și se pare că principala vinovată ești tu, deoarece nu lași lucrurile să evolueze. Știm că ești as atunci când e vorba de tachinări, dar nu la fel de hotărâtă când relația devine serioasă.

Rac
Din păcate, azi te convingi tot mai tare că relația ta nu e la fel de reușită pe cât credeai. Visai la o conexiune intensă, și tot ce ai primit e o legătură cu destul de multe puncte fragile. Poate că de vină nu e relația, cât mai degrabă faptul că tu te lași condusă de fantezii și de vise: nu trebuie să fie totul perfect, precum în filme.

Leu
Să știi că dragostea nu trebuie tot timpul să fie o aventură plină de neprevăzut! Azi nu va fi nimic distractiv în viața ta amoroasă, ceea ce nu înseamnă că e un punct prost pentru iubirea ta. Din când în când, trebuie să te lași condusă de tandrețe și de emoții, și să îi arăți și iubitului tău asta.

Fecioara
Ți se pare că totul merge atât de bine în viața ta amoroasă, încât mai că vrei să îți încrucișezi degetele, pentru că totul îți miroase a imposibil. Din păcate, ai o intuiție corectă: iubitul tău te minte în legătură cu ceva destul de important. Depinde de voi dacă veți continua relația după ce vei descoperi acest fapt.

Sursă foto: Pinterest

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - girl 2696947 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cuplul cel mai fericit al zodiacului!  

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.