Horoscop 08 mai – Capricornii, grijă la cheltuieli

horoscop - hagengebirge capricorn alpine animals alpine ibex

Horoscop 08 mai – Capricornii, grijă la cheltuieli Astăzi, Gemenii sunt ajunși de oboseală, Leii sunt foarte implicați în muncă în timp ce Săgetătorii sunt dezamăgiți de prieteni.

Berbec

Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să va recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

Taur

Eşti la finalul unei etape şi, ca la orice moment de final, e vremea bilanţului. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns, consideri că ai făcut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce să spui că se putea şi altfel. Fii mândru de ceea ce ai construit până acum şi bucură-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru că nu a fost deloc un demers simplu şi nicidecum scurt. Ai muncit mult că să ajungi aici, deci ai cu ce te laudă! Arată lumii ce ai realizat, pentru că sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi încununarea cu succes a unui episod de maximă implicare din partea ta. A ieşit bine, bucură-te de rezultat!

Citește și: Horoscop special – zodiile și iubirea în luna mai

Gemeni

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai muncit mult până acum şi ai şi tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decât poţi, om eşti şi tu, şi a cere de la propria persoană mai mult decât poţi duce, nu ar fi decât sursă sigură de extenuare. Vei ajunge într-un punct al propriei tale neputinţe şi atunci vei generaliza că nu poţi nimic, că nimic nu-ţi iese… Nici vorba de aşa ceva, tu poţi chiar şi mai mult decât ai putea crede, dar exagerezi totuşi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei să dovedeşti? Că eşti mai bun decât alţii, da, dar deja ai arătat asta. A întinde mai mult coarda nu e decât în dezavantajul tău: relaxează-te!

Rac

Eşti în criză de timp şi asta te face să dai la o parte ceea ce nu ţi se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru că nu sunt importante, ai să vezi că dai prea multe pe linie moartă până se adună acolo un adevărat morman de restante şi atunci nu vor mai părea atât de mici. Dacă te-ai ocupă de ele acum, cât sunt puţine şi simple, ar fi mult mai bine pentru tine, pentru că, după ce se va formă ditamai muntele de mărunţişuri, nu vei mai şti de unde să le apuci. Cel mai bine e să nu amâni nimic din ceea ce nu ţi se pare, în acest moment, vital. De dragul timpului tău liber de mai târziu, este!

Photo via VisualHunt.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - distractie 150x150Citește și: Horoscop special – cum se distrează zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.