Horoscop 08 martie 2018 – Leii sunt în centrul atenției azi!

horoscop - horoscope 639123 960 720

Horoscop 08 martie 2018 – Leii sunt în centrul atenției azi! Astăzi, Taurii au iar probleme în cuplu, mai ales de încredere, Fecioarele se enervează pe o cineva care nu le tratează cu respect iar Vărsătorii petrec mare parte din zi uitându-se la fotografii din trecut.

Berbec
Te întâlneşti azi cu o persoană care a avut o mare importanţă în trecutul tău şi de care ai fost extrem de îndrăgostită la un moment dat. Azi acea flacără se reaprinde şi tu te simţi extrem de tentată să reîncepi relaţia. Însă astrele nu consideră că ar fi chiar cea mai bună idee.

Taur
Ceea ce te deranjează azi cel mai tare este faptul că iubitul tău pare să nu aibă încredere în tine. Deşi e 8 martie, Ziua femeii, el se comportă în aşa fel încât te face să crezi că de fapt tu nu reprezinţi ceva serios pentru el. Începi să te întrebi dacă aveţi cu adevărat un viitor împreună.

Citește și: Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote!

Gemeni
Pentru tine ziua de 8 martie va fi petrecută într-un mod perfect: alături de familia ta cea dragă! Nu vrei să stai cu iubitul, ci preferi să îi arăţi mamei tale cât o iubeşti, aşa că le faci o vizită alor tăi. Râdeţi, glumiţi, vă amintiţi clipe preţioase din copilărie: va fi extrem de frumos!

Rac
Ziua de 8 martie nu îţi va aduce nimic frumos. Din păcate, te cerţi cu partenerul şi îţi petreci tot timpul izolată, departe de el. Vrei să îi demonstrezi cât de greu îi e fără tine, dar cel mai probabil tu vei fi cea care va ajunge la această concluzie.

Leu
Eşti pe buzele tuturor azi, un star în centrul atenţiei, în adevărata putere a cuvântului! Toată lumea te complimentează, fie pentru modul în care te-ai îmbrăcat sau pentru cât de bine arăţi, iar tu eşti încântată la culme. Iată o zi care se va dovedi perfectă.

Fecioară
Te enervezi azi extrem de tare pe o persoană despre care ai impresia că nu te tratează deloc cu respectul care ţi se cuvine. Înainte de a te arunca asupra ei cu ferocitate, mai bine te-ai gândi la faptul că fiecare are momentele sale proaste: nu e cazul să te comporţi chiar aşa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - portrait 119851 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – cum te desparți de iubit, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.