Horoscop 08 noiembrie – Vărsătorii, atmosferă apăsătoare în jur!

horoscop - varsator

Horoscop 08 noiembrie – Vărsătorii, atmosferă apăsătoare în jur! Astăzi, Gemenii își împlinesc un vis, Fecioarele au probleme cu cei care își bagă nasul în planurile lor iar Scorpionii primesc un refuz dureros.

Berbec

Nu te simți în largul tău într-un anturaj vesel, în care altădată erai ca acasă, dar nu și acum. Te macină tot felul de întrebări la care nu găsești încă soluții, și chiar privești cu un dram de invidie spre ceilalți care râd și se distrează. Nu te poți distra alături de ei, ești împovărat de probleme pe care totuși le exagerezi, le faci să pară mai mari decât ar merita, tocmai tu, o persoană care de obicei găsește soluții la orice! Încearcă să te relaxezi și tu un pic, preia de la cei din jur buna dispoziție și cheful de distracție și, măcar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar dacă te integrezi și tu printre cei veseli!

Citește și: Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie!

Taur

Unii nu-și dau seama că ai ceva pe suflet și vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni și mai mult. Încearcă să te molipsești un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ți distragă astfel atenția de la grijile tale actuale. Puțină veselie nu-ți strică nici ție, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ți împovărezi mintea și sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăși mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Gemeni

Așteptarea ta a luat sfârșit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în fața unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar așa cum ai dorit și de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. poate mai e loc de ultimele retușuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuși nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poți băga mâna în foc.

Rac

Nu insistă să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detașezi de toate și să nu te mai gândești la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consuma inutil timp și energie, fără a ajunge la ce ți-ai propus, ca atare uită de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel și să înceapă să apară și soluțiile, dar acum nimic nu se mai mișca. Profită de pauză pentru a te relaxa și a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

Sursă foto: Teotrandafir.com

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - femeia 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Vărsător, pasărea liberă a zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.