Horoscop 08 septembrie – Fecioarele, fascinate de propria persoană

horoscop - virgin 2689015 960 720

Horoscop 08 septembrie – Fecioarele, fascinate de propria persoană. Astăzi, Racii sunt foarte sensibili, Balanțele sunt supărate din cauza situației financiare iar Scorpionii își doresc mai mult romantism în relație.

Berbec
Azi vei împărtăși un interes cu cineva apropiat, care îți devine astfel și mai drag. E posibil chiar să ajungi să simți pentru el ceva ce seamănă a dragoste, dar astrele consideră că e prea devreme ca să îți dai seama dacă e real sau e doar ceva spre care ești împinsă. Îți va face plăcere totuși.

Taur
Azi te contrazici cu cineva în ceea ce privește un plan creativ al tău: poate că cei de la muncă nu sunt de acord cu viziunea ta asupra unui proiect sau iubitul tău nu acceptă să vopsească dormitorul așa cum vrei tu. De ce enervezi atât de tare, nu mai bine ai lua în considerare că și ei au un cuvânt de spus?

Gemeni
Erai convinsă de faptul că știi prea bine ceea ce îți dorești, dar azi începi să te întrebi dacă lucrurile stau într-adevăr chiar așa! Ceva ce se întâmplă și care te uimește peste măsură te face să îți dai seama că ești altfel decât crezi; din fericire, este momentul ideal pentru a te analiza.

Citește și: Horoscop special – Luna plină în Pești vine cu dezamăgiri!

Rac
Ești peste măsură de sensibilă azi și vei avea tendința de a lua prea personal tot ceea ce auzi! Nu mai considera că, dacă șeful te critică sau dacă iubitul îți face un reproș, înseamnă că au o părere groaznică despre tine. Problema nu e ceea ce zic ei, ci emotivitatea ta!

Leu
Azi reușești să îi aduni pe toți în jurul tău datorită încrederii debordante pe care o ai în tine, dar din păcate se pare că nu îi vei conduce chiar în cea mai bună direcție. Problema e că ești foarte afectată de preconcepții azi, despre care se știe prea bine că nu sunt chiar cele mai bune sfătuitoare.

Fecioară
Azi te vezi într-o lumină cu totul nouă, ceea ce ți se va părea de-a dreptul fascinant. Poate că descoperi că ai un talent nou, sau, dimpotrivă, că ești foarte bună la ceva ce stăpâneai deja, dar nu atât de bine. Chiar și tu ești dată pe spate de noua abilitate, ceea ce spune multe, dat fiind perfecționismul tău!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - laughter 775062 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai vesele semne zodiacale

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.