Horoscop 09 august – Capricornii, în căutare de noi proiecte!

horoscop - student 849825 960 720

Horoscop 09 august – Capricornii, în căutare de noi proiecte! Astăzi, Taurii ar fi bine să renunțe la obsesia pentru o persoană care nu le răspunde la sentimente în același fel, Leii culeg roadele muncii lor iar Fecioarele ar face bine să se detașeze de lucruri și să iasă la o cafea cu cineva de care le este dor și pe care îl iubesc.

Berbec
Poate părea dificil, dar azi chiar este cazul să renunți, chiar și dacă numai pentru câteva momente, la toate ambițiile tale. E timpul pentru o petrecere, pentru clipe petrecute alături de cei pe care îi iubești, sau chiar de un date romantic: este ceea ce îți dictează emoțiile de azi.

Taur
Ar fi bine să te detașezi de tot ce te ține azi pe loc. Și ne referim mai ales la o relație: o persoană despre care știi că nu te iubește sau nu te vrea la fel de tare precum tine, dar fără de care nu crezi că vei putea trăi. Încearcă: viața e mult mai simplă fără obsesii distructive!

Gemeni
Deși energiile puternice, celeste, s-au mai liniștit azi, tu ești încă plină de voie bună. Nu mai e însă vorba de o putere schimbătoare, ci de romantism și de prietenie, de emoții pozitive. Este o persoană pe care o vei binedispune, iar tu ești singura care îi poate aduce acest dar. Nu îl neglija!

Citește și: Horoscop special – zodiile și sănătatea în luna august!

Rac
Azi te lași transformată de ceea ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce te va ajuta extrem de tare! Sunt informații sau experiențe care îți oferă o nouă viziune, una pe care nu ai fi obținut-o altfel! Îți dai seama că nu numai dragostea poate să te ajute să crești, dar și frumusețea din jur.

Leu
Ai muncit mult în ultima perioadă, iar azi este momentul să începi să culegi roadele! Tocmai de aceea, este timpul să te relaxezi și să lași victoriile să vină la tine: nu ar strica să organizezi o seară cu prietenii sau cu familia, în care să îi anunți de tot ce ai obținut!

Fecioară
Azi ești obsedată de o greșeală din trecut sau de ceva ce nu ai făcut! Credem că îți dai și tu seama de faptul că nu are rost să te chinui, dar îți mai spunem și noi, o dată! Mai bine detaşează-te, ieși la o cafea cu o prietenă sau întâlnește-te cu cel pe care îl iubești: nu te simți deja mai bine?

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - perfection 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile perfecționiste!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.