Horoscop 09 februarie – Pești, orice obstacol poate fi depășit!

horoscop - pesti 1024x576

Horoscop 09 februarie – Pești, orice obstacol poate fi depășit! Vom avea parte de o zi în care Capricornii sunt veseli, sărbătoresc, Leii încearcă să nu mai fie atât de serioși iar Taurii au parte de o atmosferă tensionată.

Berbec

Priveşte lumea cu luciditate, nu te mai amăgi singur, nu învălui totul într-o aura falsă. Nici idealizezi lucrurile nu e bine, pentru atunci ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, dar nici vezi în jur doar defecte nu e în avantajul tău, pentru aşa îţi pierzi încrederea în oricine.

Încearcă fii cât se poate de corect în aprecieri, nici vezi lucrurile în roz, dar nici în negru, ci caută calea de mijloc, cea obiectivă şi clară! Dacă ceva nu-ţi convine din ceea ce vezi în jur, ai tendinţa de a prelua tot pe umerii tăi toată vina, fără motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect înpreajma. Asta e realitatea, ia-o atare!

Taur

Nu pune la suflet contradicţiile care se încing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoană, ci doar dispute pentru supremaţie sau lupte pentru obţinerea unei poziţii superioare. Şi tu vizezi acelaşi scop, deci te vei implica fără stai pe gânduri în competiţie, pentru azi va castiga cel care îşi susţine cel mai bine cauza.

Citește și: Horoscop special – ce carieră e ideală pentru zodia ta!

Lasă nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambiţie, pentru aşa vei putea obţine poziţia supremă în concurs. Ai toate şansele ieşi primul în confruntarea de forţe, dacă ţii sub control agresivitatea verbală sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forţă!

Gemeni

Cele mai bune rezultate apar în acele planuri în care nu te împinge nimic de la spate, unde nu eşti grăbit de termene limita sau condiţii severe, deci bucurăte de libertatea de mişcare de care ai parte, nu se ştie cât va dura. Simţi ai timp berechet la dispoziţie pentru a clădi un proiect ce evoluează promiţător şi eşticonştient e cale lungă până la scopul cel mare.

Eşti susţinut de cei din jur, care au încredere în sensul către care vâsleşti alături de ei, şi, pentru fiecare îşi aduce contribuţia cu răbdare şi seriozitate, roadele bune nu vor întârzia apară. Parcă deja se întrezăresc la orizont, dar mai e un pic!

Rac

Nu te lasă influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate. Chiar dacă şi ţieîţi place glumeşti, chiar dacă nu vrei agravezi anumite aspecte mai mult decât ar trebui, totuşi nici ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajultău.

Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confrunta cu adevărata faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucăuşă care nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Fii mai atent, ca nu greşeşti din cauza atitudinii prea uşuratice, aproape infantile!

horoscop - mercurvarsator 150x150Citeste si: Horoscop special – Mercur în Vărsător, cum ne afectează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.