Horoscop 09 ianuarie – Nervii Leilor explodează!

horoscop - leu

Horoscop 09 ianuarie – Nervii Leilor explodează! Un început de săptămână mai agitat, cu leii extrem de nervoși și cu Scorpionii având mari probleme financiare.

Berbec

Lucrurile merg ca la carte şi ai toate motivele de bucurie când vezi ce bine se aşează toate la locul potrivit. Eşti pe drumul cel mai sigur către o victorie de toată frumuseţea, dar trebuie recunoşti ceea ce a stat la baza acestei reuşite a fost numai gândirea ta pozitivă.

Ai avut încredere totală vei reuşi, vei ajunge la acest scop, şi iată intuiţia te-a dus direct la tinţa ta supremă. Ai numai motive de satisfacţie şi de mândrie personală pentru ceea ce ai construit, deci laudăte lumii, pentru ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totală fericire ai ajuns aici, deci de ce nu teai lăuda cu asta?

Citește și: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Capricorn cu alte zodii!

Taur

Mintea ta e plină de idei şi toate au ca numitor comun lupta pentru adevăr. Conştiinţa îşi lasă amprenta pe tot ce faci şi consideri nu te poţi abate de la calea cea bună nici măcar un pas. Nu poţi accepta faci niciun fel de compromis, priveşti lucrurile cu maximă seriozitate doar din prisma adevărului, şi dacă observi chiar şi cea mai mică urmă de iluzie, de minciună, de abatere de la reguli, iei măsuri imediate.

E mai bine iei acum aceste decizii radicale, decât accepţi continui un drum ştiind eşti nevoit comiţi şi unele greşeli, dar ceva din interiorul tău nu te lasă calci pe alături. Doar pe calea corectă, aşadar!

Gemeni

Uneori, cu cât te străduieşti mai mult depăşeşti un impas, cu atât el devine mai puternic şi mai greu de trecut, dar nu te lăsa păgubaş. Insistă, pentru este o probă de încercare pentru a-ţi testa şi tu limitele, pentru a demonstra eşti capabil de mari reuşite, chiar şi când pare mai complicat şi dacăţi pui voința la treaba, depăşeşti orice hop.

Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar dacă nu ai avea parte de aşa ceva cum ţiai da seama cât de pregătit eşti, cât de ambiţios eşti, cât de bine poţi trece marile piedici ale vieţii? Pune-ţi, deci, ambiţia la treaba şi vei reuşi mai bine decât crezi!

Citește continuarea pe Huff.ro 

horoscop - sanatateazodiilor 150x150Citeste si: Horoscop special – sănătatea zodiilor în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.