Horoscop 09 iulie 2018 – zi perfectă pentru Pești!

horoscop - fish 2686842 960 720

Horoscop 09 iulie 2018 – zi perfectă pentru Pești! Astăzi, Taurii află despre niște schimbări deloc favorabile în plan profesional, Fecioarele trebuie să aibă grijă pe mâna cui lasă un obiect de preț iar Balanțele sunt la un nivel foarte ridicat de oboseală, odihna este mai mult decât necesară.

Berbec
Ești extrem de impresionată astăzi de atitudinea pe care o are principalul tău oponent. Acesta te uimește deoarece îți acordă o mână de ajutor într-o situație dificilă, în care nici măcar prietenii tăi nu te-au susținut. Să nu cumva să consideri că se comportă așa pentru că are intenții necurate, fiindcă nu este cazul. Ceea ce nu înseamnă că nu va continua să fie adversarul tău.

Taur
Astăzi afli că șeful sau unul dintre colegii pe care nu îi suportai a fost dat afară sau a demisionat. Nu te grăbi să te bucuri, deoarece astrele consideră că vei ajunge să le duci dorul. Se pare că persoana care îi înlocuiește îți va face zile fripte și vei avea din cauza ei mai multe dificultăți decât înainte.

Gemeni
Astăzi astrele sunt de părere că ar trebui să îți repeți un singur gând: acela că ești demnă de admirația și de iubirea persoanelor din jur. Atunci când te vei convinge de acest lucru, vei reuși să atragi atenția acelui tip care te-a pus pe jar. Ziua de azi este pur și simplu perfectă din acest punct de vedere, dar depinde numai și numai de tine dacă vei extrage beneficiile sale.

Citește și: Horoscop special – cum va fi sarcina ta, în funcție de zodie!

Rac
Ai mare grijă pentru că astăzi o rivală te urmărește îndeaproape. Aceasta a pus ochii pe iubitul tău și nu se va da în lături de la nimic pentru a-l face să fie al ei. Așteaptă-te la tot ce se poate mai rău, pentru că e complet lipsită de scrupule. Nu ar strica să arăți ce poți și să îți scoți și tu ghearele la înaintare!

Leu
Astăzi te plictisești în mod îngrozitor, deoarece ești obligată să stai peste program la muncă și să corectezi o greșeală a colegilor tăi. Deși știm că îi consideri incompetenți și că cel mai probabil ai dreptate, nu le arăta adevăratele tale sentimente. Să îi jignești poate că te va ajuta să te eliberezi, dar nu îți va aduce nimic bun pe viitor.

Fecioară
Nu încredința astăzi un obiect la care ții mult unei persoane în care nu ai încredere. Fie că este vorba despre mașină, despre telefonul mobil sau despre o moștenire de familie, riști să îl pierzi pentru totdeauna. În schimb, dacă ții cont de aceste considerente, ziua se va desfășura fără niciun inconvenient major.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - holding hands 1149411 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – bărbații și seriozitatea în relație, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.