Horoscop 09 mai 2018 – Vărsători, gata cu idealismul!

horoscop - varsator

Horoscop 09 mai 2018 – Vărsători, gata cu idealismul! Astăzi, Berbecii primesc vestea unei măriri de salariu sau a unei promovări, Balanțele văd numai lucruri negative în jurul lor iar Peștii au o problemă de socializarea cu lumea azi.

Berbec
Ziua de astăzi te va umple de speranțe fierbinți pentru viitorul apropiat. Discuți cu șeful tău, care îți sugerează că îți va mări salariul sau vei fi promovată curând. Ai toate motivele ca după muncă să mergi să sărbătorești, dar ai grijă cu consumul de alcool.

Taur
Astăzi este foarte important să te concentrezi mai mult pe ceilalți decât pe tine. Laudă-i pe cei din jur, felicită-i pentru reușitele lor și nu uita să le arăți recunoștința pentru modul în care te-au susținut. Vei vedea că te vei simti mai bine astfel!

Citește și: Horoscop special – cuplul cel mai fericit al zodiacului!

Gemeni
Să nu ai încredere în nimeni astăzi, nici măcar în familie sau în iubitul tău. De fiecare dată când cineva îți spune ceva, asigură-te că verifici faptele înainte de a-l crede. Doar așa vei putea să sfârșești ziua într-o notă pozitivă, astfel vei ajunge să fii înșelată.

Rac
Dacă ești singură, te vei simți înclinată să ieși cu unul dintre admiratorii tăi. Cu toate acestea, nu te simți atrasă de niciunul dintre bărbații cu care ieși și încerci să te obligi să ai sentimente pentru ei. Mai bine ai renunța la această idee! Cine spune că e rău să fii single o perioadă?

Leu
Dacă te-ai simțit confuză în ultima perioadă, azi te vei simți de parcă vălul de ceață se ridică de pe ochii tăi. Dintr-odată vezi totul cu o claritate pe care nu ai avut-o niciodată până acum, mai ales atunci când e vorba despre relații. Ceea ce nu înseamnă că, dacă îți dai seama de ceva, poți și schimba acel lucru. Lasă acțiunea pe alte zile!

Fecioară
Dacă ai avut o perioadă mai proastă, una în care îți pierduseși speranța și încrederea în tine, azi acea etapă va lua sfârșit. Este un moment ideal pentru a începe să te orientezi către sine și către rezolvarea tuturor problemelor spirituale. Ce-ai spune dacă ai încerca un strop de meditație? Te va ajuta să devii o variantă mai bună a ta.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - tulips 3359902 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – floarea care te reprezintă, după luna nașterii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.