Horoscop 09 mai – Scorpionii, la un pas de depresie

horoscop - scorpion9mai

Horoscop 09 mai – Scorpionii, la un pas de depresie Astăzi, Taurii sunt dați peste cap de o veste oficială, Fecioarele nu se pot debarasa de o amintire neplăcută din trecut iar Săgetătorii primesc semnale ce le alungă orice urmă de nesiguranță.

Berbec

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătură cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise.

Taur

O veste cu tentă oficială îţi cam da peste cap unele planuri, de parcă ţi se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ţi l-ai propus înainte. Eşti nevoit să te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord în mod normal, dar pentru că ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decât tine, nu poţi face altceva decât să spui da. Dacă nu te supui acestui ordin, consecinţele ar fi mai grave, deci mai bine taci şi faci cum ţi se spune decât să atragi critici sau sancţiuni.

Citește și: Horoscop special – la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Gemeni

Este un moment bun să treci în revista etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil. Eşti foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ai lăsat neterminate la serviciu, dar şi azi te poţi concentra cu detaşare şi asupra lor, găsind unele din cele mai corecte soluţii. Fiind mai relaxat, priveşti altfel lucrurile.

Rac

Dacă te înconjuri de oameni negativiști sau pesimiști, fii sigur că te vor influența şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi că umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - o SAD PARENTS facebook 768x384 150x150Citește și: Horoscop special – ce fel de mamă ești, după zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.