Horoscop 09 martie 2018 – Peștii, sfătuiți să lase azi munca deoparte!

horoscop - coffee 2306471 1280 1024x682

Horoscop 09 martie 2018 – Peștii, sfătuiți să lase azi munca deoparte! Astăzi, Racii se ceartă în familie, Fecioarele sunt obosite și se ceartă la muncă iar Săgetătorii par singurii care vor avea parte de o zi minunată.

Berbec
Nu îţi vei aminti prea bine această zi, din păcate! Te trezeşti târziu, eşti morocănoasă, nu ai chef de nimic şi nu te comporţi prea bine nici cu membrii familiei tale. La un moment dat, îţi revine energia, dar e un pic prea târziu, deja ai enervat pe atâţia.

Taur
Azi ajungi să renunţi la un eveniment la care ai fi dorit să ajungi neapărat. Circumstanţele externe nu te lasă să te distrezi aşa cum ai fi dorit, aşa că eşti nevoită să stai acasă, ceea ce te va face să fii turbată de nervi o seară întreagă. Ne pare rău!

Citește și: Horoscop special – 6 zodii care iau numai decizii proaste în viață!

Gemeni
Azi vei fi implicată într-un volum enorm de muncă, ceea ce te va face să te simţi nelalocul tău. Din păcate, nu vei apuca să te distrezi şi nici să îţi respecţi planurile, şi abia reuşeşti să te concentrezi, ceea ce ajunge să te scoată din sărite de-a dreptul.

Rac
Te contrazici azi cu un membru al familiei, care nu te lasă să faci ceea ce îţi doreşti. Te încăpăţânezi, nu neapărat pentru că vrei neapărat să faci respectivul lucru, ci din ambiţie. La un moment dat nici tu nu vei mai ştii de ce te ambalezi atât de tare, dar nu mai contează.

Leu
În sfârşit ai strâns banii pentru a cumpăra ceva ce îţi doreşti de multă vreme, dar astrele îţi recomandă să mai aştepţi măcar o zi. Este foarte probabil ca norocul să îţi surâdă şi să descoperi respectivul obiect la o ofertă promoţională.

Fecioară
Eşti peste măsură de obosită azi, şi nici măcar cafeaua nu te va ajuta să îţi restaurezi nivelul de energie. Partea cea mai proastă este că starea ta te va determina să te cerţi cu unul dintre colegii de muncă, şi foarte greu vei scăpa din acest conflict.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - leather 3181972 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.