Horoscop 09 noiembrie – Fecioarele au de luat o decizie complicată!

horoscop - decizii

Horoscop 09 noiembrie – Fecioarele au de luat o decizie complicată! Astăzi, Taurii obțin tot ce vor, fără efort, Racii sunt extrem de visători iar Capricornii sunt gata de o transformare totală, dar în sens negativ.

Berbec
Ești convinsă că planurile tale pentru azi sunt pur și simplu perfecte și că nimeni nu le poate strica, oricât ar încerca. Dar, deși ești extrem de atentă la ceea ce te privește pe tine, nu îi iei în calcul pe ceilalți: ceea ce vrei să faci azi va provoca destul de multă suferință.

Taur
Orice îți dorești azi vei obține, aproape fără efort. Dar și aici există o problemă: în mod ironic, nu știi ce anume să ceri. Ești nehotărâtă și nu ai nici cea mai mică idee despre care sunt lucrurile care te-ar putea ajuta, așa că îți petreci pur și simplu timpul pierdută în dileme. E păcat!

Citește și: Horoscop special – zodiile și energiile negative!

Gemeni
Azi ai pur și simplu intuiția și acțiunile care te aduc aproape de perfecțiune și, într-o lume ideală, ai trăi cea mai bună zi din viața ta. Dar, din păcate, nu trăiești în acest univers de vis, ci ai de-a face cu oameni invidioși și încăpățânați. Vei ajunge să suferi și să te umpli de frustrare la sfârșitul zilei.

Rac
Azi ai foarte multe vise, care te împing de la spate să atingi stelele. Însă posibilitatea de a o face este destul de scăzută. Din păcate, vei ajunge să te enervezi deoarece încerci să faci foarte multe lucruri, dar nu reușești nimic. Ești pur și simplu ocolită de noroc azi.

Leu
Marea ta problemă de azi este că încerci să joci un rol. Vrei să pari altcineva decât ești, ceea ce îi va scoate din sărite și îi va determina să te privească cu alți ochi pe cei care te cunosc. Vei fi numită ipocrită și prefăcută și nici măcar nu va mai conta că intențiile tale au fost bune.

Fecioară
Trebuie să iei azi o decizie care se dovedește destul de complicată. Deși concepi o listă cu argumente pro și contra, așa cum obișnuiești tu, din păcate ai foarte puține șanse să te hotărăști. E însă un truc vechi la care poți apela cu foarte mare succes: este cazul să îți asculți intuiția.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - narcisist 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai narcisiste semne zodiacale!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.