Horoscop 1 februarie – Gemenii își împlinesc visele!

Horoscop - gemeni 1024x576

Horoscop 1 februarie – Gemenii își împlinesc visele! Vom avea o zi în care Taurii vor fi alături de cei ce trec prin clipe grele, Berbecii dau dovadă de maturitate iar Racii luptă pentru până în pânzele albe pentru adevăr.

Berbec

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în fața cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi.

Ai sanșa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în februarie 2017

Taur

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit.

Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţă ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Gemeni

Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în fața unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum.

Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi bagă mâna în foc.

Rac

Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta.

Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

Sursă horoscop: Huff.ro

Horoscop - Karma 1 150x150Citeste si: Horoscop special – totul despre karma

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.