Horoscop 1 iunie – Balanțele se bucură de răul altora

horoscop - horoscop1iunie 1024x718

Horoscop 1 iunie – Balanțele se bucură de răul altora. Astăzi, Berbecii se hrănesc cu iubirea partenerului, Gemenii sunt supuși abuzurilor de către superiori iar pentru Fecioare lucrurile reintră pe un făgaș normal.

Berbec

Iubirea partenerului parcă îţi hrăneşte sufletul şi te simţi revigorat cu orice gest de devotament şi afecţiune ce vine de la el. Acelaşi lucru îl oferi şi tu înapoi, în egală măsură, şi iubirea devine astfel un proces reciproc de dăruire. Îţi dai seama că practic îţi alimentezi fericirea din aceste semne de iubire pură şi necondiţionată, şi vă oferiţi unul altuia inima pe tavă, că într-un gest de sacrificiu. Cât timp ştii că primeşti la fel de mult şi la fel de intens, nu te deranjează să oferi cantităţi imense de iubire, ba chiar iubirea ta dospeşte cu fiecare gest ce vine de la celălalt.

Taur

Când ai un drum mai aparte decât restul lumii, nu te aştepta că ceilalţi să te înţeleagă din prima sau să te urmeze atunci când îi inviţi să ţi se alăture. E nevoie de timp pentru ca lumea să înţeleagă viziunea ta diferită, dar nu trebuie să renunţi, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat şi ai să vezi că într-o zi, privind în urmă ta, deja ai să descoperi câţiva discipoli. Acum eşti încă pe parcursul acestei demers de a te face auzit, înţeles, acceptat. Tu crezi în drumul tău, şi asta contează pentru că dacă şi tu ai începe să te îndoieşti, ai abandona repede această cale. Ai răbdare, într-o zi vor gândi şi alţii ca tine!

Citește și: Horoscop special – ce îi face unici pe cei din zodia Scorpion

Gemeni

Te afli la cheremul altora mai puternici decât ţine care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoşti superioritatea întru totul, te supui totuşi în faţă autorităţii lor, pentru că eşti conştient că se pot folosi de dreptul lor de a sancţiona pe cei care nu fac precum li se ordona. Eşti un simplu pion pe o tablă de şah unde alţii deţin frâiele jocului, dar asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, într-o zi, vei avea şi tu dreptul la replică şi te vei folosi de el cu încredere.

Rac

O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta şi devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Probabil îţi vine o idee nouă care te poate propulsa într-o cu totul altă direcţie decât înainte şi devii din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt. Cu cât te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atât motivaţia ta creşte mai mult, şi abia aştepţi să culegi roadele acestor planuri măreţe. Eşti conştient că depinde numai de tine felul cum îndeplineşti acest vis, dar important e să menţii aprinsă această scânteie şi s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Photo credit: A.Moltini via Visualhunt /  CC BY-NC-ND

Citește continuarea pe Huff.ro 

horoscop - dragoste 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iunie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.