Horoscop 1 mai – Probleme de sănătate pentru Fecioare

horoscop - virgo1mai

Horoscop 1 mai – Probleme de sănătate pentru Fecioare Astăzi, Taurii se inspiră de la prietenii mai în vârstă, Leii au parte de un mediu ostil iar Balanțele nu vor să stea singure astăzi.

Berbec

Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

Taur

Prietenii mai în vârstă sunt sursa ta de înţelepciune şi inspiraţie, deci incearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experientă proprie, deci ai avea numai de câştigat dacă îl ascuţi cu luare aminte. Reţine tot ce-ţi spune, aşează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informaţii, ba chiar le vei transmite şi tu mai departe celor aflaţi în situaţii similare cu ţine acum.

Citește și: Horoscop special – cum petrec zodiile 1 mai

Gemeni

Stai şi chibzuieste cu calm situaţia în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acţiuni de lungă durată. Ca şi cum ai fi în faţă unei alegeri dificile, îţi dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie să alegi repede, la primul impuls, ci analizând totul cu răbdare pe toate părţile. În fond, nu te grăbeşte nimeni să-ţi exprimi ultimul cuvânt, ca atare ia-ţi timpul necesar unei analize la rece, punând în balanţă toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste câteva zile vei spune ce ai decis.

Rac

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţintă visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmplă foarte curând în viaţă ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Photo credit: Leo Reynolds via Visualhunt /  CC BY-NC-SA

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - loving couple loving loved 150x150Citește și: Horoscop special – tipul de partener preferat de zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.