Horoscop 1 martie – Fecioarele, impas în viața personală!

horoscop - Virgo Horoscope Prediction 2017

Horoscop 1 martie – Fecioarele, impas în viața personală! Astăzi este o zi plină de frustrări pentru Tauri. Imaginația Scorpionilor zburdă, în timp ce Vărsătorii sunt tensionați.

Berbec

Simți o nevoie mai puternică de confort și plăcere în această zi. Pentru tine, cele mai importante lucruri astăzi sunt familia și compania prietenilor apropiați. Sfat: Bucură-te de fiecare moment! Numărul norocos al zilei: 16.

Taur

Ai nevoie de o pauză de la situațiile tensionate. Sunt unele neplăceri în relația de cuplu care nu îți dau pace și ai tendința de a te afunda într-o stare de frustrare. Sfat: Învață să iei lucrurile mai ușor. Numărul norocos al zilei: 12.

Gemeni

Astăzi este o zi în care relațiile cu ceilalți funcționează din plin. Atmosfera din jurul tău este una plăcută, iar ideile pe care le exprimi sunt bine primite de toată lumea. Sfat: Stabilește-ți obiective clare! Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop special – zodii pentru care martie va fi o lună perfectă!

Rac

Se pot deschide noi oportunități în planul carierei. Azi, unii pot simți că relaționează foarte bine cu tine, iar tu reușești să îți duci la bun sfârșit îndatoririle. Sfat: Crede în tine! Numărul norocos al zilei: 5.

Leu

Ești entuziasmat de un nou început care se întrevede în viața ta, dar ai grijă să nu te arunci prea departe. Cuvântul de ordine pentru tine ar trebui să fie atenție. Sfat: Gândește bine, apoi acționează. Numărul norocos al zilei: 11.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - lovezodiac 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în martie 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.