Horoscop 10 august 2018 – Fecioarele, o zi de poveste!

horoscop - gothic 1485829 1280 1024x768

Horoscop 10 august 2018 – Fecioarele, o zi de poveste! Astăzi, Berbecii ar trebui să aibă grijă de cum gestionează relațiile cu prietenii, Capricornii își evaluează relația de dragoste iar Scorpionii fac pace într-o ceartă veche.

Berbec
Ai grijă cum te comporți azi cu prietenii tăi. Dacă ai impresia că unul dintre ei te jignește cu comportamentul lui, nu da fuga la alt amic să te plângi: acesta ar putea să perceapă situația ca pe un act de trădare. Fii sinceră, spune-i în față tot ce te supără și numai așa vei putea păstra intactă relația voastră de amiciție.

Taur
Astăzi ești înconjurată de o aură norocoasă. Fie că tânjeşti după jobul vieţii tale sau nădăjduieşti să te muţi în oraşul visurilor tale, azi dorinţele îţi pot deveni realitate. Ai încredere în această forţă misterioasă care te susţine: astrele sunt de părere că azi tot Universul complotează în favoarea ta!

Gemeni
Astăzi ești disperată pentru că descoperi la tine un defect, cel mai probabil unul fizic, pe care nu l-ai observat până acum. Nu este vorba despre ceva grav: poate e un semn din naștere sau un gram de celulită, cert este că, în ciuda acestui fapt, te demoralizează foarte tare. Deși toți cei din jur îți spun că nu este cazul să te alarmezi, tu transformi acest defect într-o obsesie și nu vei renunța până nu vei scăpa de el.

Citește și: Horoscop special – eclipsa de Soare din august și zodiile!

Rac
Astăzi te simți extrem de atrăgătoare și decizi că este cazul să profiți de acest avantaj. Nu e nimic în neregulă cu aceste porniri, cu excepția cazului în care te afli deja într-o relație. Astrele consideră că nu vei fi capabilă să te abții și vei ajunge să îi faci ochi dulci unui alt tip, iar șansele ca iubitul tău să observe sunt imense, ceea ce poate provoca o ruptură între voi.

Leu
Te gândeşti tot mai mult la viitor şi decizi că, în ciuda eforturilor tale, nu ai nici pe departe ceea ce îţi doreşti. Hotărăşti că e cazul să lupţi mai intens pentru ceea ce vrei şi că nu poţi renunţa. Însă, din păcate, contextul astrologic nu îţi e deloc favorabil, aşa că va trebui să mai aştepţi ceva vreme până la îndeplinirea tuturor viselor.

Fecioară
Bucură-te, pentru că ziua de azi se va desfăşura ca în poveşti! Nu ai mult de lucru, aşa că weekend-ul începe încă din timpul programului de lucru. Spre seară, îţi vei face nişte planuri de distracţie incendiare alături de iubit sau de familie şi îţi vei încheia ziua de vineri gândindu-te cât de minunată este viaţa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - woman 3517001 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – femeia de 30 ani, drogul perfect!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.