Horoscop 10 februarie – Capricornii au așteptări mari de la oameni!

horoscop - capricorn 1024x640

Horoscop 10 februarie – Capricornii au așteptări mari de la oameni! Astăzi este o zi în care Peștii trebuie să se debaraseze de emoțiile negative, Scorpionii trebuie să facă niște schimbări majore la ei, în timp ce Taurii se remarcă prin calitățile lor.

Berbec

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două, treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori părăseşti acest mediu doar pentru acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea regreţi ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Citește și: Horoscop special – Zodiile care fac mare pas de Ziua Îndrăgostiților

Taur

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E șansa ta în joc, foloseştete imediat de ea, pentru nu te aşteaptă. Cu cât stai te gândeştimai mult dacă merită profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de a o rata. Chiar dacă spui mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele faci o alegere înţeleaptă.

Gemeni

Cineva te stimulează te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai interesul tău s-ar putea se stingă repede, descoperind roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeştete înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca poată evolua ca la carte.

Rac

Ca vezi cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui priveşti un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia ţi le-ar putea arăta. Nu fi superficial, mulţumindute cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încearcă treci dincolo de cortina, analizezi situaţia şi din culise, pentru ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii ştiu se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măşti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o poştă adevărul, ca măcar poţielucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - razbunarea zodiilor 150x150Citeste si: Horoscop special – cum se răzbună zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.