Horoscop 10 ianuarie 2018 – Săgetătorii sunt supărați azi!

horoscop - angry 2191104 960 720

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Săgetătorii sunt supărați azi! Astăzi, Berbecii au parte de un succes profesional, Racii dau dovadă de dramatism iar Scorpionii cad foarte ușor pradă seducției.

Berbec
Vei înregistra azi un succes major în domeniul profesional în care activezi. Poate că bifezi un contract major sau câştigi de partea ta un client deosebit de important, esenţial este că vei primi aplauzele tuturor.

Taur
Azi vei avea nevoie de ajutorul unui coleg, care ţi-l va da însă forţat de împrejurări sau din cauză că este obligat de şef. Însă pe la spate va împrăştia vorbe nu prea frumoase despre tine, ceea ce te descurajează extrem de tare.

Gemeni
Din păcate, azi ai chef de vorbă şi de distracţie, dar foarte mult de muncă. Acest lucru va atrage nişte conflicte cu şeful care se pot solda chiar cu consecinţe grave. Abia spre seară reuşeşti să te detaşezi în compania iubitului.

Citește și: Horoscop special – ce tip de bărbat cunoști anul acesta, după zodie!

Rac
Contextul astral te influenţează negativ azi, aşa că vei ajunge să dai dovadă de aroganţă şi de dramatism, atitudini care nu ţi se potrivesc în mod normal. Mai grav e că acest lucru te va ţine departe de o potenţială iubire, care e dezamăgit de tine.

Leu
Nu primeşti azi ceva ce consideri că ţi se cuvine de ceva vreme, lucru care pur şi simplu te scoate din sărite. Mai mult, faptul că acel lucru ţi s-a promis ţi se pare de-a dreptul nedrept. Îţi va strica întreaga zi.

Fecioară
Ai atâtea abilităţi, ceea ce te ajută să te remarci de minune în mediul profesional. Dar azi vei alege să renunţi la o promovare pentru a avea parte de iubire. Îţi laşi baltă şeful, pe oricine, pentru a te bucura de compania bărbatului tău.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - doors 1767563 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – decizii importante în luna ianuarie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.