Horoscop 10 ianuarie – Fecioarele se simt neglijate, marginalizate!

horoscop - virgo wallpaper by oh look a space d9k8f0k 1024x576

Horoscop 10 ianuarie – Fecioarele se simt neglijate, marginalizate! O zi cu multe provocări dar și cu sentimente amestecate.

Berbec

Nu ajunge doar visezi la lucruri minunate, la planuri extraordinare, ci uneori e bine te aşezi la masă de scris şi le transpui în cuvinte. Un plan de bătaie vine stabilit, cu priorităţi, direcţii, resurse, cu ce ţi-ar trebui de la start până la finish, ar face puţină lumina printre dorinţe şi ţiai da seama unele sunt mai uşor de materializat decât ai crede.

E un fel de programare pas cu pas, etapă cu etapă, care face gândurile tale prindă mai bine contur. Scrie o scrisoare pentru ţine însuţi sau pentru Univers, pentru primul pas spre materializarea unui gând e ţi-l clarifici tu cât mai bine în minte, iar scrisul ajută!

Citește și: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună!

Taur

Intri într-un mediu în care nu te simţi în largul tău. Te cuprinde un fel de frică, de timiditate, de nesiguranţă, şi priveşti la cei din jur şi cum ar avea ceva cu ţine. Nu exagera: nimeni nu are nimic împotriva ta, ci tu trebuie faci un efort de a te integra pe de-a-ntregul.

Eşti ocrotit şi în deplină siguranţă aici, dar trebuie aştepţi câteva ore sau poate câteva zile -i cunoşti pe cei care te înconjoară. Comunicarea e totul atare apropie-teşi tu de ei, pentru se pare tu ridici un zid de protecţie între ţine şi ei, fără ţi dai seama clar de ce faci asta. Zidul de protecţie te ţine în afară acestui grup, nu teajută fii ei!

Gemeni

Nu ţine în ţine ceea ce te doare, pentru transformi o supărare într-o frustrare, care, la un moment dat, tot va răbufni. Caută o cale vorbeşti cu cerul despre problemele tale, pentru primul pas e le eliberezi, nu le tot reprimi.

Poate nu vrei pari un om slab, dacă te plângi întruna de cine ştie ce probleme, dar poţi avea o discuţie personală, intimă, cu cineva de acolo, de sus, cu o entitate spirituală încare crezisfinţi, îngeri etc – pentru cineva chiar te ascultă. Ai încredere viaţă, destinul, Dumnezeu le rezolva pe toate, dar primul pas e spui cu inima deschisă ce temacină.

horoscop - 172224 850x567 Zodiac Love 768x512 150x150Citeste si: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.