Horoscop 10 iulie – Scorpionii încep o nouă etapă în carieră

horoscop - esoteric 652639 960 720

Horoscop 10 iulie – Scorpionii încep  o nouă etapă în carieră. Astăzi, Taurii sunt nervoși și agresivi, Leii sunt puși în fața unei decizii de luat iar Fecioarele nimeresc într-un mediu plin de emoții negative și tristețe.

Berbec

Aştepţi să termini mai întâi un proiect dificil, ca să îl poţi evalua şi extrage nişte concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp şi energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat să obţii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi măsurate şi valorificate, deci cum să nu fii mândru că ai ajuns aici? Nu fi modest dacă tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru că ai motive binemeritate de mândrie. Unii îţi vor urma exemplul, alţii vor avea de învăţat din sfaturile tale, deci este un moment de bilanţ demn de laudă.

Taur

Eşti cam nervos şi, dacă nu ţii sub control manifestările agresive, poţi strică ziua altora! Fii mai atent ce spui şi cum te comporţi mai ales cu cei care ţin la tine. Nu ţi-ar păsa să scoţi din sărite un străin pe stradă, dar să îl faci să sufere pe omul cel mai drag ţie, nu ţi-ar cădea tocmai bine! Alege-ţi cu grijă vorbele, mai ales dacă cel de lângă tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru că nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multă înţelegere. Pune-te în pielea lui un pic şi vezi ce simţi…

Citește și: Horoscop special – Mercur în Leu, ce zodii sunt afectate

Gemeni

Primeşti un sfat atât de bun, încât merită să îl pui imediat în practică! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care îl clădeşti pas cu pas, cărămida de pornire, deci începe să construieşti în jurul său cu încredere şi entuziasm, deoarece roadele vor apărea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o încurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primeşti exact porţia potrivită de energie pentru a te apuca de o treaba care îţi place, care te încânta, care va aduce rezultate excelente! Consideră totul că pe un start bun către o mare reuşită de care te vei bucura multă vreme.

Rac

Glumele nu se potrivesc în orice situaţie, ca atare fii atent cu cine îţi permiţi azi să faci poante, ca nu cumva să strice mai mult! Ai putea fi tentat să tratezi cu superficialitate o situaţie care pe altul îl irită şi astfel torni gaz pe foc fără motiv. Nu orice situaţie poate fi tratată cu ironie, deci ajustează-ţi comportamentul şi modul de a comunica în funcţie de starea psihică a celuilalt. Nu ai vrea să reacţioneze agresiv la glumele tale, deci poartă-te cu mănuşi cu cei pe care îi simţi că stau pe un butoi cu pulbere. De ce să fii tu scânteia care-i aruncă în aer?

Leu

E timpul să spui foarte clar ce ai hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai poţi continua la fel. Ţi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă, acum, nu mai e vreme de gândire. Caută ce anume îţi doreşti cel mai mult şi treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu îl poţi afirmă sus şi tare. Tu eşti un as când vine vorba de hotărâri prompte, lucide şi corecte, deci vei alege cea mai bună variantă.

Continuare horoscop: Huff.ro

horoscop - somaj2 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și șomajul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.