Horoscop 10 mai – Balanțele sunt extrem de lăudăroase azi

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery 1

Horoscop 10 mai – Balanțele sunt extrem de lăudăroase azi Astăzi, Berbecii sunt dezamăgiți de rezultatele obținute la un proiect, Fecioarele colaborează destul de greu cu cei din jur iar Capricornii ies dintr-un mediu conflictual.

Berbec

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Taur

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revista cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insistă să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

Citește și: Horoscop special – ce fel de mamă ești, după zodie?

Gemeni

Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursa lungă. Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea că pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

Rac

Apare o perspectiva nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în fața noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoială să te conducă, pentru că dacă ai lasă un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

Photo via Visualhunt.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - palettes acrylic brushed 150x150Citește și: Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.