Horoscop 11 aprilie – Peștii, schimbare radicală de atitudine

horoscop - pesti

Horoscop 11 aprilie – Peștii, schimbare radicală de atitudine Astăzi, Taurii trebuie să aibă grijă la modul cum se adresează celor din jur, Gemenii iau o decizie în ceea ce privește relația lor iar Balanțele muncesc cu un spor incredibil.

Berbec

Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare.

Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

Taur

Trebuie să-ţi ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o ai cu aceştia. Ai grijă cum vorbeşti cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare.

La fel trebuie să fii atent ce ton foloseşti în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi un pic relaţia pe care o ai cu fiecare.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste certuri?

Gemeni

Trebuie să iei o decizie importantă pentru ţine şi partener, dar tu eşti persoană cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere.

Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după ţine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

Rac

Greu te descurci cu banii şi simţi o adevărată povară în felul în care îţi gestionezi veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stai pe un teren fragil, totuşi ţi-e cam teamă să cheltuieşti ceea ce ai adunat, că nu cumva să vină şi vremuri mai grele.

Deşi nu eşti atât de prevăzător din fire, de dată această drămuieşti cu atenţie fiecare leuţ, de parcă presimţi că se apropie un moment critic pentru bugetul familiei şi nu ai vrea să te ia prin surprindere. E bine să fii mai econom şi mai calculat!

Sursă foto: Alexandre Prévot via VisualHunt.com / CC BY-NC-SA

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - gelozie 150x150Citește și: Horoscop special – cum își arată zodiile gelozia?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.