Horoscop 11 august – Vărsătorii se pregătesc de un eveniment major

horoscop - horoscope 1369826 960 720

Horoscop 11 august – Vărsătorii se pregătesc de un eveniment major. Astăzi,  pentru Berbeci totul funcționează ca pe roate, Leii primesc dragoste din toate părțile iar Fecioarele ies la picnic cu iubitul.

Berbec
Încearcă să te gândești la ceilalți când iei o decizie azi, este sfatul pe care ți-l oferă astrele. În rest, totul funcționează ca pe roate pentru tine azi, cu Luna care strălucește în semnul tău. Singura capcană ar putea fi să nu îți pese de cei din jur și să cazi în brațele egoismului!

Taur
Dulcele și amarul se amestecă în viața ta azi, ceea ce te poate înnebuni la un moment dat. Ai parte de pasiune covârșitoare, pentru ca apoi să ai impresia că iubitului tău nu îi pasă câtuși de puțin de tine. Adevărul este însă că îți place și așa, pentru că ajungi să îl dorești și mai tare.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna august

Gemeni
Sperăm că invitațiile pentru a ieși în oraș vor curge pentru tine azi, deoarece ai pur și simplu o dispoziție de zile mari! Nici tu nu știi de unde îți vin în minte toate glumele sau cum de ești atât de inspirată, dar cert este că azi ești cu siguranță vedeta grupului din care faci parte.

Rac
Ai impresia că între tine și iubitul tău s-a căscat azi o prăpastie uriașă, una pe care nu o veți putea niciodată depăși. Deși există cu adevărat un grăunte de adevăr în ceea ce vezi tu, cu siguranță și exagerezi. Da, s-a închis o ușă în relația voastră, dar asta nu înseamnă că nu mai aveți nicio șansă.

Leu
Azi ai norocul de a simți dragoste din toate părțile, nu doar din partea iubitului tău. Cu toate acestea, tu tinzi să treci cu vederea prietenii și familia, doar pentru că el te face să te simți atât de bine. Fii mai recunoscătoare și pentru prezența lor, până la urmă, ți-au fost alături mereu.

Fecioară
Timpul petrecut azi alături de cei dragi va fi neprețuit! Ieși cu iubitul tău la un picnic în natură și bucurați-vă de dragostea voastră sau ia-ți cea mai bună prietenă la o repriză de cumpărături așa cum numai voi sunteți în stare să faceți. Acestea sunt cele mai bune clipe ale vieții!

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - engagement 1718244 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care nu sunt pregătite pentru o relație

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.