Horoscop 11 decembrie – Balanțele sunt manipulatoare azi!

horoscop - manipulare

Horoscop 11 decembrie – Balanțele sunt manipulatoare azi! Astăzi, Berbecii descoperă că au fost vorbiți de rău de cineva apropiat, Fecioarele au parte de o zi extrem de rea și răbufnesc spre seară iar Scorpionii investesc în viitor.

Berbec
Vei afla azi un lucru ieșit din comun despre relația pe care o ai cu o persoană apropiată. Se pare că aceasta a petrecut foarte mult timp bârfindu-te pe la spate şi nu i-a păsat nici cât negru sub unghie de suferința pe care ți-a provocat-o. Vei fi furibundă!

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în decembrie 2018

Taur
Azi decizi că este cazul să îţi asumi câteva responsabilităţi noi la muncă, iar ceea ce te determină să faci acest lucru este dorinţa de a-ţi ajuta un coleg. Îi vei fi de mare folos, dar ceea ce contează şi mai tare este că vei învăţa ceva nou.

Gemeni
Îţi transformi azi una dintre dorinţe în realitate. Poate fi vorba de un tip pe care îl placi şi care se îndrăgosteşte de tine sau de un job pe care ţi-l doreai mai mult decât orice. Va fi una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ta.

Rac
Roagă un coleg să îţi verifice azi munca pe care o faci, deoarece riscul de a comite o greşeală la muncă este extrem de mare. Visezi toată ziua cu ochii deschişi şi nu te poţi concentra nici la cele mai banale sarcini. Fi mai atentă!

Leu
Azi îţi exerciţi libertatea deplină la muncă! Îi vei spune şefului tău verde în faţă ce gândeşti despre el, fără nici cea mai mică problemă. La final începi să te temi că te va da afară, dar ai noroc: se pare că apreciază angajaţii îndrăzneţi.

Fecioară
Nimic nu te atinge azi. Poţi să afli cele mai groaznice veşti şi vei avea o atitudine degajată, aproape indiferentă, de parcă nu ţi-ar păsa câtuşi de puţin. Şi partea proastă e că vei avea motive să te simţi prost, dar vei trece peste. Abia seara scoţi tot răul la înaintare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - astrology 150x150Citește și: Horoscop special – evenimentele astrale majore ale lui 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.