Horoscop 11 decembrie – Balanțele primesc o moștenire!

horoscop - balanta1decembrie

Horoscop 11 decembrie – Balanțele primesc o moștenire! Sextilul Mercur-Neptun sporeşte intuiţia şi creativitatea şi poate contribui la rememorarea unor amintiri plăcute. În schimb, nu este o zi prea bună pentru afaceri. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante. La nivel macro, este posibil să demareze anchete jurnalistice pentru deconspirarea unor afaceri dubioase.

Berbec

Va simţiţi plin de energie şi vă orientaţi către activităţi care presupun efort fizic. Vă sfătuim să nu vă suprasolicitaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fiţi invitat la o rudă mai în vârstă. Evitaţi discuţiile aprinse!

Taur

Colegii şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru gândurile frumoase şi ideile generoase. Se pare că aveţi de terminat o activitate migăloasă şi vă este greu să vă descurcaţi singur. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten bine intenţionat. Este posibil că situaţia financiară să va nemulţumească. Aveţi puţină răbdare!

Gemeni

Sunteţi foarte bine dispus şi decideţi că este momentul să faceţi o investiţie pentru casă. După-amiază s-ar putea să faceţi un drum care vă va trezi amintiri deosebit de plăcute. Este posibil să vi se propună să vă asociaţi într-o afacere. Nu încercaţi să obţineţi mai mult decât vi se cuvine!

Rac

Este o zi bună pentru a face schimbări importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele şi întâlnirile romantice. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor, dar este recomandat să fiţi cât mai pragmatic. Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă. Spre seară vă puteţi aştepta la o veste bună din partea unui prieten.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - gemene 150x150Citeste si: Horoscop special – top 3 zodii care se distrează cel mai mult

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.