Horoscop 11 ianuarie 2018 – Capricornii atrag ca un magnet sexul opus!

horoscop - lips 3068344 1280 1024x682

Horoscop 11 ianuarie 2018 – Capricornii atrag ca un magnet sexul opus! Astăzi, Gemenii se trezesc cu fața la cearșaf, Fecioarele sunt obosite și ar trebui să se odihnească iar Săgetătorii scapă definitiv de un dușman.

Berbec
Nu mai fi atât de sigură de ceea ce se întâmplă în relaţia ta, deoarece este foarte posibil ca tu să te gândeşti la faptul că veţi fi împreună şi peste câţiva ani, dar el să se gândească să te părăsească acum. Fii atentă!

Taur
Azi vei face tot posibilul pentru a te ocupa de problema unui prieten apropiat, care nu pare a fi în stare să iasă singur la liman. Devii un fel de salvatoare a sa, lucru pentru care îţi va fi etern recunoscător.

Citește și: Horoscop special – ce tip de bărbat cunoști anul acesta, după zodie!

Gemeni
Te trezeşti cu faţa la cearşaf, ceea ce te va afecta pe tot parcursul zilei. Aşa că evită cu tot posibilul conflictele, deoarece nu te vor duce nicăieri. Dimpotrivă, acestea se vor transforma în adevărate războaie, care vor dura mult şi bine.

Rac
Tensiunea domneşte azi în relaţia ta, şi nici măcar zâmbetul sau farmecele tale nu te vor putea ţine deoparte de suferinţă. Iubitul îţi face nişte reproşuri dureroase, dar despre care ştii în fundul sufletului că ar putea fi adevărate.

Leu
Tu eşti o persoană impulsivă, care consideră că are întotdeauna de câştigat, dar ziua de azi te va pune mai degrabă cu botul pe labe. Evită pe cât poţi conflictele, deoarece vei fi învinsă în oricare dintre ele.

Fecioară
Doar energia ta salvează azi situaţia la muncă, iar odată ajunsă acasă vei fi din nou cea care rezolvă toate problemele. După o asemenea demonstraţie de forţă, însă, eşti mai degrabă obosită, aşa că respectă nevoile trupului şi odihneşte-te!

Continuare horoscop pe Divahair.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - winter 3056649 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – zodiile și dragostea în ianuarie 2018

 Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.