Horoscop 11 ianuarie – Racii așteaptă răspunsuri importante!

horoscop - cancer zodiac symbol daniel eskridge

Horoscop 11 ianuarie – Racii așteaptă răspunsuri importante! Se anunță o zi în care Gemenii trec printr-o suferință profundă, Leii nu au curajul să își mărturisească dragosta iar Vărsătorii trebuie să accepte că pot face și greșeli.

Berbec

Adu-ţi aminte cum ai rezolvat cu succes o situaţie din trecut, pentru reţeta de atunci poate funcţiona la fel de bine şi acum. Fie ai urmat un tratament şi ai scăpat de o problema de sănătate, fie ai echilibrat cu brio un conflict nociv pentru mai multă lume, merită arunci o privire înapoi şi faci totul întocmai atunci, demult, de vreme ce a mers şi atunci de minune.

Nu e nevoie găseşti idei sau soluţii noi, când ai deja una verificată şi eficientă. Totul se va redresa prin farmec, deci încearcă!

Taur

recapeţi controlul deplin asupra unei situaţii, primul lucru e faci un pas înapoi priveşti din afară, nu din miezul evenimentelor.

Detaşeazăte de tot ceea ce se petrece sub ochii tăi, pentru numai aşa vei descoperi toate fisurile, toate punctele slabe, sau dimpotrivă, cele mai bune cai şi soluţii, deci prefăte pentru o zi această situaţie nu e a ta, nu te priveşte, ci e a altei persoane iar tu trebuie s-o analizezi din afară, obiectiv, la rece. Vei reuşi de minune şi astfel totul va reveni la normal.

Citește și: Zodiile și sănătatea în ianuarie 2017

Gemeni

Când suferi, nu e chiar cel mai rău lucru care se poate întâmplă, pentru uneori şi suferinţa are rolul ei. Acela de a-ţi pune credinţă la încercare, de a-ţi testa capacitatea de a-ţi adună forţele pentru a trece peste orice cu ambiţie şi curaj, deci nu te teme de situaţiile care nu merg aşa de frumos sau de uşor cum ai vrea.

După ce vei trece peste ele cu brio, vei avea o impresie şi mai bună despre ţine însuţi, descoperind încă o dată, dacă mai era nevoie, uneori suferinţă te face şi mai puternic. Doare pe moment, mâine va fi bine, ai încredere!

Sursă foto: modapebune.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiiambitioase 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai ambițioase zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.