Horoscop 11 iunie 2018 – Capricornii, seducători azi!

horoscop - seductie 1024x682

Horoscop 11 iunie 2018 – Capricornii, seducători azi! Astăzi, Taurii ar trebui să arate partenerului cât de mult îl iubesc, Fecioarele sut măcinate de îndoieli iar Scorpionii sunt deranjați de conflictele din jurul lor.

Berbec
Riscul de a te certa astăzi cu partenerul tău de viață este extrem de ridicat. Cel mai probabil conflictul își va avea originea în planurile voastre pentru vacanță. Ar fi mai bine să ajungeți la un compromis deoarece concediul e pentru amândoi și meritați să vă bucurați în egală măsură de el.

Taur
Astrele îți recomandă ca astăzi să faci tot posibilul pentru a-i arăta partenerului tău cât de tare îl iubești. Participi cu el la un eveniment unde atragi atenția tuturor tipilor din jur, iar iubitul tău va deveni extrem de gelos. În cazul în care nu-i arăți de dinainte că e cea mai importantă persoană din viața ta, puteți ajunge la despărțire.

Gemeni
Astăzi te confrunți cu o serie de probleme minore. Poate că faci inundație sau ți se strică mașina, iar aceste mici inconveniente o să te umple de pesimism. Cheamă un prieten să te ajute; nu o să o scoți la capăt de una singură.

Citește și: Horoscop special – Soarele, conjuncție cu Mercur, relații în pericol!

Rac
Ești înconjurată astăzi de membri mai tineri ai familiei, cu care ai tendința de a te comporta cu superioritate. Le batjocorești pasiunile și le dai impresia că sunt prea imaturi pentru vârsta lor. Gândește-te că ai fost și tu în situația lor, așa că nu crea aceeași prăpastie între două generații. Nu repeta greșelile părinților tăi!

Leu
Devii din ce în ce mai interesată de un aspect precum politica sau economia contemporană. Din fericire, îți găsești un partener de discuție care are foarte multe cunoştinţe în domeniu și care te fascinează cu experiența sa. Nu confunda faptul că vă înțelegeți bine cu pasiunea; astrele nu cred că aveți șanse împreună.

Fecioară
Una dintre cele mai puternice convingeri ale tale e pusă azi la îndoială la muncă sau chiar în relația ta. Ai impresia că, pentru a fi fericită, trebuie neapărat să lupți pentru respectiva valoare. E lăudabil, dar conflictul te-ar putea secătui de puteri, așa că mai bine ar fi să apelezi la un compromis.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - lying 1562272 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii, gata să înșele vara aceasta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.