Horoscop 11 mai – Peștii rezolvă problemele financiare

horoscop - pisces

Horoscop 11 mai – Peștii rezolvă problemele financiare. Astăzi, Taurii sunt nemulțumiți de ceea ce primesc de la cei din jur, Fecioarele au emoții din ce în ce mai mari pentru un eveniment ce se apropie iar Săgetătorii cunosc un apogeu în carieră.

Berbec

Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

Taur

Nu eşti mulţumit de ceea ce primeşti de la ceilalţi. Tu ai fost mai generos, ai dăruit tot ce ai putut, ai fost alături de ei şi ai răspuns prezent la orice solicitare, dar azi, când ai şi tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol în jurul tău. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fără să te gândeşti dacă ceilalţi ar fi capabili să ofere la fel, deci ai pretenţii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profită de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, că ai făcut abuz de bunăvoinţa cu cine nu merită.

Citește și: Horoscop special – cum se distrează zodiile?

Gemeni

Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte. Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Rac

Eşti preocupat de o direcţie nouă spre care vrei să porneşti în perioada următoare şi nu poţi sta degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit iniţial. Ascultă de cei cu mai multă experienţă, întreabă, citeşte, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcţiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - superhero 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care reușesc orice își propun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.