Horoscop 11 septembrie – Vărsătorii, atenție la febra musculară!

horoscop - febra musculara

Horoscop 11 septembrie – Vărsătorii, atenție la febra musculară! Astăzi, Taurii sunt extrem de sentimentali, Fecioarele au în mail și telefon dușmani declarați iar Capricornii suferă pentru un prieten.

Berbec
Dacă ieri astrele te-au sfătuit să nu cumva să cazi pradă impulsivității, azi îndemnul lor este chiar contrar: ele te îndeamnă să ții cont de intuiția ta! Dacă simți că trebuie să faci ceva, fă-o, deoarece cheia reușitei azi este să îți asculți inima. Vei vedea câtă dreptate are!

Taur
Azi ai parte de o schimbare care te va face să te simți extrem de sentimental: poate e vorba de o mutare sau de o tranziție din viața ta pe care o așteptai demult, dar al cărei efect abia acum îl conștientizezi. Începi să devii nostalgică, te simți cuprinsă de dor sau de regrete. Nu pleca urechea la ele!

Gemeni
Este posibil ca azi membrii familiei tale să fie mai puțin sinceri cu tine, să se comporte de parcă ai fi mai puțin importantă decât ești în realitate. Te va deranja acest lucru, dar până la urmă vor realiza cât rău fac: așteaptă-te să auzi foarte multe scuze.

Citește și: Horoscop special – de ce boli poți suferi, în funcție de luna nașterii!

Rac
Te gândești tot mai serios să începi un nou proiect, dar nu știi prea bine ce să alegi. Vrei un hobby sau poate un loc de muncă nou, însă nu ești prea sigură în ce direcție să te orientezi. Sfatul astrelor este să amâni decizia, fiindcă azi inspirația nu e de partea ta.

Leu
Unul dintre echipamentele cu care lucrezi de obicei este posibil să se strice azi, dar nu își face prea multe griji, fiindcă vei reuși să îl repari în scurt timp. Dar nu te apuca tu de el, ci așteaptă să vină un profesionist, care se va pricepe mai bine decât tine. Tu riști să îi faci și mai mult rău.

Fecioară
Vrei să dai de cineva azi, dar șansele de a reuși să iei legătura cu el sunt minime. Nu e vorba de faptul că persoana respectivă nu vrea să dea ochii cu tine, dar mijloacele tehnologice care v-ar ajuta să vă conectați sunt la pământ. Nici telefonul, nici mailul nu îți vor fi utile azi.

Continuare horoscop pe

horoscop - kid 1241817 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – personalitatea copilului în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.