Horoscop 12 aprilie – Fecioarele primesc vești proaste

horoscop - virgo

Horoscop 12 aprilie – Fecioarele primesc vești proaste Astăzi, Berbecii au o zi de succes, Racii se simt ciudat într-un anturaj nepotrivit iar Săgetătorii nu au o zi bună în comunicarea cu ceilalți.

Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate șansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente.
O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume consistente sau măcar a unei promisiuni demne de încredere.

Taur

Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu eşti lăsat să treci peste ele cu indiferenţă. Au grijă alţii să te sufoce cu tot felul de mărunţişuri, încât tot va trebui să laşi alte treburi mai importante şi să te ocupi de ele.
Nu îţi place, ai fi avut altceva mult mai bun de făcut, dar nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni, că atare începi să iei la bani mărunţi toate detaliile pe care ceilalţi ţi le spun. Dintre toate, trebuie să extragi o concluzie corectă.

Citești și: Horoscop special – zodiile și zilele norocoase din aprilie

Gemeni

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate.
Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucură pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

Rac

Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta.
Unii sunt tăcuţi şi parcă ai vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile tale de a le intră în graţii eşuează, deci trebuie să dai dovadă de multă toleranţă şi flexibilitate în funcţie de caracterele celor cu care intri în contact.

Photo credit: sporky via Visualhunt /  CC BY-NC-SA
 Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - pain 150x150Citește și: Horoscop special – 3 zodii care suferă în Săptămâna Mare

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.